Kundansvarig Atea Stockholm

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 oktober 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
148248
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hej, jag heter Carl-Johan Berqqvist och är försäljningschef för Ateas Private marknad i Stockholm. Jag är på jakt efter dig som vill ta en plats i mitt team och tillsammans med oss leda våra kunder i deras digitala utveckling och ta nya marknadsandelar. Hos mig kommer du få stort ansvar från start och din utveckling kan börja på Atea!

Private är den marknad som identifierats av Atea som avgörande för vår tillväxt. Detta tycker jag är oerhört spännande och det betyder att jag behöver rätt personer med mig. Mitt team idag ses av organisationen som ett härligt, heterogent, engagerat och vinnande lag. Där mitt fokus som ledare är att coacha för din utveckling och kunskapsdelning inom vårt team där det är fritt att bidra stort som smått, "laget före jaget"!

För att lyckas med Account Management på Atea behöver jag dig som vill ta stort ansvar från dag ett. Som ett komplement till vår on-boardingprocess och utbildning ser jag att du med din erfarenhet har din verktygslåda redo med metoder och arbetssätt inom försäljning som du kan ta med dig till mig på Atea och bli produktiv från dag ett. Vi inom Private Stockholm arbetar med kunder som uppskattar att bli utmanade där vi tar en position som är nytänkande och där vi stöttar och utmanar i kundens strategiska förflyttning.

Din roll på Atea

En viktig del i rollen, kanske den viktigaste, är att definiera strategin med respektive kund för att sedan leda, orkestrera och inspirera dina kundteam som består av lösningsspecialister, seniorkonsulter med olika specialist områden, enterprise/it-arkitekter och konsultchefer att leverera mot uppsatt strategi. Tjänsten innebär inte personalansvar men erfarenhet från att leda andra är meriterande och underlättar arbetet.

Du ansvarar för säljprocessen som bland annat innebär att initiera kontakt och genom kontinuerliga kundbesök skapa nya kundrelationer och affärer samt utveckla dessa i enlighet med Ateas erbjudande. Dina kunder är både nationella och internationella koncerner och dina kundkontakter sker fysiskt i Stockholm eller digitalt via Teams. I rollen som kundansvarig säljare kommer du arbeta proaktivt med försäljning av Ateas produkt och tjänsteutbud, så som konsult- och driftstjänster, digitalisering och verksamhetsutveckling till medelstora och stora företag. Du kommer att säkerställa och utveckla din försäljningsbudget fördelad över Ateas tre affärsområden: Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Vad söker jaghos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som kundansvarig säljare ser jag att du är en person som tar personligt ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina säljprocesser. Du drivs av att arbeta efter höga mål för dig själv och ditt kundteam och arbetar hårt för att uppnå dem. Du är motiverad, fokuserad och söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du har en förmåga att tänka strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor samt ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. En annan egenskap som jag ser som viktig för rollen är att kunna vara ihärdig, att du förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser samt arbetar tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda. Du har förmågan att ta reda på vilka värden som driver respektive kund, vilka utmaningar det ger och utifrån det och våra kompetenser identifiera och förankra affärer. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och du känner dig komfortabel att prata på C-Level hos kunden, framför allt, men inte bara, CIO/CDO/CFO.

För att lyckas i tjänsten som kundansvarig säljare ska du ha följande kunskaper:
• Akademisk utbildning, högskole- eller universitetsexamen, eller motsvarande.
• Erfarenhet av strategisk försäljning av tjänster och lösningar.
• Erfarenhet att jobba med större och internationella kunder.
• Mycket god vana inom Microsoft 365 med tillhörande applikationer.
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

För att lyckas i tjänsten som kundansvarig säljare är det meriterande om du har följande kunskaper:
• Besitter egenskaper och har erfarenhet för att kunna ingå och förhandla avtal.
• Erfarenhet av CRM system i ditt arbete, t.ex. Microsoft Dynamics.
• Tidigare erfarenhet av att leda andra och/eller projekt.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Vill du bli en del av mitt framgångsrika team?

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta mig på Carl-Johan.Bergqvist@atea.se Jag kommer att hantera ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald som tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb