Applikationsansvarig/ E commerce till Runsvengruppen/ÖoB

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 15 oktober 2021
Stängs
den 12 november 2021
Ref:
1cb00927-0324-4f89-9fb8-78a724538ae2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi söker nu en affärsmässig APPLIKATIONSANSVARIG E-COMMERCE med stort driv och engagemang som brinner för att skapa kund- och affärsnytta med hjälp av digitalisering. I rollen som applikationsansvarig arbetar du i en verksamhetsnära, drivande och kommunikativ roll, där du samarbetar med stora delar av organisationen.

Sedan 1948 bedriver Runsvengruppen handelsverksamhet under signumet En god affär . Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via ÖoB. ÖoB är ett av Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige och omsätter idag 4 miljarder kronor. Runsvengruppens Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter från Linköping, Motala och Mjölby.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklings-möjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du får möjlighet att ta eget ansvar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Övergripande ansvar inom området kundkommunikation, innefattar bl.a. web, produktdatabas, kundklubb och signage.
 • Aktivt arbeta med affärsutveckling, innovation och digitalisering inom ansvarsområdet
 • Utarbeta handlingsplaner på kort och lång sikt baserade på övergripande affärsmål.
 • Ansvar att handlingsplaner genomförs effektivt, med hög kvalitet och att de skapar mervärde för oss och våra kunder.
 • Ansvarar för uppföljning av IT-utveckling, förvaltning och drift.
 • Samverka med utsedda specialister inom verksamheten och IT-avdelningen.
 • Agera IT-beställare och säkra samverkan med IT-leverantörer och samarbetspartners.


Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att utveckla och förvalta IT-lösningar under hela dess livscykel. "Du känner väl till vilka behov, krav och förutsättningar de olika faserna innebär - allt från upphandling, införande, utveckling, drift & förvaltning tills de är helt avvecklade"

Dina kompetenser och erfarenheter
 • För rollen bör du ha erfarenhet från IT-lösningar och processer inom marknadsområdet, gärna med inriktning mot retail.
 • Samt weberfarenhet med e-handel, Click & Collect, SEO då det är områden där vi planerar stora satsningar.
 • Erfarenhet av ledarskap i form av projekt- och förvaltningsledning.
 • Viss kompetens på teknisk nivå samt detaljer för att kunna lösa uppgiften.
 • Erfarenhet från tjänsteupphandlingar och avtal.
 • Du har erfarenhet av roller där helhetsperspektiv och förmågan att förstå system och processer från start till slut varit central.
 • Vi ser gärna att du har högskole- eller universitetsutbildning med fördjupning inom IT eller motsvarande erfarenheter.


Dina personliga egenskaper

Som person söker vi dig som är starkt resultat- och affärsinriktad, med personliga egenskaper som utvecklingsmotiverad, strukturerad, flexibel och prestigelös. Du drivs av att leverera resultat i en miljö med högt tempo och där tjänstens många kontaktytor, både internt som externt, ställer krav på att du kan formulera dig på ett professionellt sätt och har den analytiska förmågan att förenkla komplicerade "problem" i realtid och komma med nytänkande lösningar.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad på vårt servicekontor i Skänninge och rollen är direkt underställd IT-chef.

Nyfiken?

Är du intresserad av tjänsten? Välkommen med din ansökan. Urval kan komma att ske löpande varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt! Tillträde till tjänsten sker snarast enligt överenskommelse.

I den här rekryteringen samarbetar Runsven AB med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Wisth på 0722-21 17 54 eller eva.wisth@jeffersonwells.se .

Du är även välkommen att ringa eller maila rekryterande IT-chef Peter Adell på 010-250 00 00 eller peter.adell@runsvengruppen.com .

För information om koncernen, besök www.runsvengruppen.com samt www.öob.se

Liknande jobb

Liknande jobb