CGI

Testare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 16 oktober 2021
Stängs
den 28 oktober 2021
Ref:
J1021-2274
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Till vår växande familj Treserva söker vi nu Dig som är nyfiken person som gillar att utmana system, med ordning i sinnet och agilitet i blodet! Är du en person som drivs av att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya flöden och problem? Hos oss hittar du en miljö att ständigt utvecklas och växa i.

Just nu söker vi en testare till det team som jobbar med gallring/bevarande, statistik och övriga omsorgsflöden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som testare ingår du i ett agilt utvecklingsteam som har medlemmar både i Sverige och Indien. Tillsammans med teamet deltar du i alla aktiviteter som behövs för att kunna leverera nya eller förbättrade funktioner till våra kunder. Ditt fokus är att vara med och ta fram den bästa lösningen som fungerar effektivt i ett dagligt arbetsflöde, tillsammans med övriga delar av Treserva produkten.

Följande kan ingå i en testares ansvarsuppgifter:
• Delta i hela utvecklingsprocessens från idé till införd funktion
• Ta fram och dokumentera testfall och testresultat enligt uppsatta acceptanskriterier
• Rapportera funna buggar
• Vara med och testa hela Treserva inför releaser
• Föreslå process och förbättringar kring det egna arbetet

Test i ett agilt sammanhang innebär kontinuerlig förändring, mer fokus på självständiga team där rollerna försvinner mer och mer medan arbetsuppgifter är kvar. Här jobbar vi med utökat fokus på automatisering och att bygga in kvalitet i produkten. Hos oss får du vara med på en utmanande och spännande resa där vi allt mer går mot ett agilt arbetssätt med DevSecOps som en naturlig del.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till rollen letar vi efter dig som gärna har erfarenhet av Treserva eller annat omsorgssystem; eller på annat sätt har verksamhetskunskap inom ÄO, LSS, FH SOL. Extra meriterande är om du har jobbat med systemadministration inom omsorgssystem. Du har ordning och reda på det du gör och jobbar systematiskt.

Du gillar att jobba tillsammans och vill vara stolt över produkten du och ditt team bygger åt kunderna. Vi tror därför att den här rollen i passar dig som nyfiken, kommunikativ, noggrann, analytisk och vill lära dig nytt. Hos oss kommer det att finnas stora möjligheter att både bidra, påverka, och bygga bra funktioner i samhällsnyttiga produkter.

Då våra kunder finns inom offentlig sektor medan teamen är internationella så är både svenska och engelska ett krav och vi ser det som viktigt att du behärskar båda språken i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och mycket förmånliga pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår generella inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Mer om tjänsten
Vill ju jobba tillsammans med oss? Kul! Vi ser fram emot att få höra ifrån dig! Detta är en heltidstjänst (40 tim/vecka) med placering i Stockholm eller Göteborg. Om det fortfarande finns något som du funderar på så är du välkommen att kontakta Niloofar Varayan på 0701710833. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hitta rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt! Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb