CGI

Senior Financial Consultant, TWIN

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 16 oktober 2021
Stängs
den 14 december 2021
Ref:
J1021-2009
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Finanskonsult, TWIN
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Ett av våra system som vi är väldigt stolta över är TWIN. Med vårt marknadsledande system vänder vi oss till treasuries/internbanker och kapitalförvaltare i Norden och vi har idag 150 kunder.

Våra medarbetare har en mycket god kunskap inom området och därmed kan vi aktivt hjälpa våra kunder att förbättra sin verksamhet. Vi tror att det är en förutsättning att förstå verksamheten för att kunna genomföra lyckade IT-projekt. Vi har en bra blandning av konsulter där vissa också tidigare arbetat på kundsidan.

Vi står inför en utmaning där vi lanserat framtidens version av TWIN - TWIN360. TWIN360 skall implementeras hos alla våra existerade och nya kunder inom de närmaste åren. Vi är dessutom inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med en senior Finanskonsult med erfarenhet inom Treasury och/eller Asset Management.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som senior Finanskonsult kommer du ansvara för att driva systemimplementationsprojekt, systemutbildning samt kundvård gentemot våra TWIN-kunder. Du kommer att vara en del av vårt team i Stockholm, Malmö eller Göteborg. I din roll kommer Du att ta ett stort ansvar för våra kommande projekt inom TWIN360.

Våra lösningar utvecklas alltid i nära samarbete med kunden och vi kan erbjuda både intressanta och utvecklande arbetsuppgifter inom våra kund-/utvecklingsprojekt. Arbetet erbjuder stora möjligheter till variation och kontakter med internationella storföretag.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till rollen som senior Finanskonsult, söker vi dig som har starkt systemintresse, är intresserad av finansiella instrument/redovisning, människor, kundrelationer och IT.
Du har praktisk systemerfarenhet (minst 5 år) inom områdena Treasury och/eller Asset Management, antingen operationellt eller som konsult. Det innebär konkret arbete på till exempel Front-, Middle- och/eller Back-Office inom en finansiell organisation. Erfarenhet av TWIN-systemet eller liknande är starkt meriterande. Vidare talar och skriver du både svenska och engelska på en professionell nivå. För att trivas i rollen och vara en bra kontakt för våra kunder behöver du vara både service-minded och stresstålig.

Att arbeta på CGI
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som mjöligt. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Magnus Svensson, konsultchef 073-398 03 05

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Välkommen att söka tjänsten!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb