Konsult inom datacenter

Rekryterare
Atea
Plats
Västerås
Annonserat
den 14 oktober 2021
Stängs
den 16 november 2021
Ref:
148260
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Västerås dig som vill jobba som konsult med fokus på hybrid platforms och datacenter. Du kommer som konsult att arbeta primärt med våra kunder i Västmanland samt i kringliggande kommuner, med en it-miljö som ständigt utvecklas. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder, säljare, medarbetare och partners. Atea är en plats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Din roll i laget

Tillsammans med ett engagerat team kommer du att hantera kundens it-miljö. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inom områdena datacenter, virtualisering, systemintegration, automatisering samt privata- och publika molnlösningar.

Dina arbetsuppgifter

• Vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering, förvaltning till support
• Planera och genomföra olika implementationsprojekt
• Proaktivt kunna identifiera och driva initiativ med syfte för att kunna utveckla kunders befintliga tjänster och hybrida lösningar
• Drift, underhåll och incidenthantering av både hård- och mjukvara i olika datacenterlösningar

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som tar initiativ och är strukturerad. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är flexibel, gillar snabba puckar och har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter.

För att lyckas i tjänsten som konsult inom datacenter behöverdu ha följande kompetens:
• Arbetat flera år inom i-branschen och har en god generalistkunskap
• Flerårig yrkeserfarenhet av datacenter, serverdrift, virtualisering, systemintegration och automation
• Arbetat med implementation och förvaltning av olika datacenterlösningar
• En stark vilja att arbeta med privata- och publika molnlösningar
• Goda kunskaper inom virtualiseringsplattformar, Windows Server och Azure/AWS
• Behärska svenska och engelska
• B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Holm, konsultchef, via marie.holm@atea.se alternativt telefonnummer 072 - 242 46 78.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb