CGI

.Net-utvecklare, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 19 oktober 2021
Stängs
den 17 december 2021
Ref:
J1021-2275
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu Dig som är .Net-utvecklare/ systemutvecklare till CGI!
Vårt team i Karlstad är inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare. I rollen som systemutvecklare hos oss får du utveckla ditt intresse och dina kunskaper inom applikation, teknik och/eller arkitektur.
Vi ser att du som söker kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som .Net-utvecklare/ systemutvecklare kommer du att få jobba i ett av våra stora och långa åtaganden.
Här får Du möjlighet att arbeta i ett stort agilt långsiktigt utvecklingsprojekt med senaste MS-tekniken, tillsammans med ett kunnigt team från vårt kontor i Karlstad.

Vidare får du utvecklas inom systemutveckling med fokus på .Net och vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen med kunskap inom kravanalys, enhetstest och dokumentation.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har jobbat minst fyra år som systemutvecklare inom .Net.
Du har troligen en akademisk utbildning inom informatik eller datavetenskap.
För att lyckas i denna roll ser vi att du har kunskap inom några av nedanstående områden:
• .Net-utveckling
• Databaser
• Agilt arbetssätt

Har du certifieringar är detta meriterande, men inget krav.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även goda kunskaper i engelska, då CGI:s koncernspråk är engelska.

Utöver nämnda kunskaper känner du starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor.
Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Som person är du driven, öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Vidare delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Störst vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Klimatet hos oss präglas av öppenhet, delaktighet, professionalism och engagemang.

Ansökan
För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan i dag så är du med och skapar förändring!
Personliga säkerhetskrav så som registerkontroll kommer att krävas för denna tjänst.
För mer information om rollen, kontakta gärna:
Liselotte Bryngelsson, Director Consulting Services, på liselotte.bryngelsson@cgi.com , eller på 073-981855

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Annika Pettersson, rekryteringsspecialist, på annika.pettersson@cgi.com

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb