Jobba som testare i Sundsvall!

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 19 oktober 2021
Stängs
den 9 november 2021
Ref:
ce05694a-912b-4428-bdaf-4fb35b5c9ef5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Experis har just nu en spännande tjänst som testare för dig som bor i Sundsvall och är nyfiken på hur det är att arbeta inom offentlig sektor. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Är det dig vi söker?

Ort: Sundsvall
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning:

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra ett spännande uppdrag hos en av våra kunder i Sundsvall. Där kommer du att arbeta med felsökning och analys i komplexa produktionslika testmiljöer, tester mot icke funktionella krav och funktionella krav samt automatiserade tester. Uppdraget kommer även innebära framtagande av testfall och underhåll av testdata tillsammans med andra testare. Du kommer att jobba enligt ett agilt arbetssätt och Scrum/ Kanban kommer att tillämpas.

Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

Din profil:

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda och djupa kunskaper inom testning och vi tror därför att du har minst 8 års erfarenhet av liknande arbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
  • .NET applikationer.
  • Microsoft SQL Server Management Studio.
  • utforskande tester.
  • testautomatisering.
  • olika testmiljöer och har arbetat som scrum master.
  • funktionella och icke funktionella tester.
  • tester i Unixmiljö och användning av reskontrasystem.
  • grundläggande kunskap i C++.

Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb