Konsultchef inom Digital Workplace till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Annonserat
den 15 oktober 2021
Stängs
den 9 november 2021
Ref:
148271
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att utveckla människor och älskar att göra affärer? Har du erfarenhet av it-branschen? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea region syd dig som vill jobba som Konsultchef inom affärsområdet DigitalWorkplace. Vi erbjuder digmöjligheten att jobba meden av Sveriges absolut vassaste konsultgrupperingar inom DigitalWorkplaceoch vi är inte nöjda där. Vi har en plan förattnå högre höjderde närmsta åren!Du kommer att få jobba medkompetentakollegorsomär trevliga, engagerade i att bygga Sverige med IT ochälskar att arbeta tillsammans med våra kunder.Förutom allt detta kommer du jobba nära din konsultchefskollega samt ingå i ledningsgruppen för DigitalWorkplacei region syd.

Jag som söker dig heter ThomasIngelströmoch är ansvarig för DigitalWorkplacei region syd. Varför du skall söka dig till Atea är av samma anledningar som när jag tidigare i år efter 6 år utanför landslaget valde att söka mig tillbaka till Atea. Fantastiska kollegor, en gemensam mission att bygga Sverige med IT och ett otroligt kompetent och drivet lag inom DigitalWorkplace. Vill du veta mer om mig så sök upp mig på Linkedin.

https://www.linkedin.com/talent/profile/AEMAAABTrwgBOw_we8DASoPnKrH7MAZcqJFoIK4

Konsultchefsrollen på Atea

Som konsultchef på är Atea är du lagledaren för gruppen och dudrivsoch motiveras avatt skapa trivsel, undanröja hinder och verka för fortsatt utveckling och tillväxt. Lagetbeståravvårakompetenta, ansvarstagande, välutbildade och drivna konsulter.Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i detta där du tillsammans med dina medarbetare hittar former för att stötta ochbidra till deras utvecklingsresa. Du kommer också att ha ett finansiellt ansvar samt att vara en drivkraft bakom vår affärsutveckling och våra strategiska förflyttningar inom DigitalWorkplacei region syd.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som person är du resultatinriktad, strukturerad och drivande med mycket god förmåga att hitta pragmatiska lösningar. Du harmycket goda ledaregenskaperoch tillsammans med ditt team arbetar du utåtriktat och målmedvetet med att hitta förbättringsmöjligheter. För att lyckas i rollen behöver du även vara relationsskapande, kommunikativ och pedagogisk. I rollen interagerar man mot många kontaktytor, både internt inom Atea och externt med kunder och partners.Kort och gott, du är stjärnan vi vill bygga vårt lag vidare tillsammans med!

Vårt erbjudande till dig 

Vi kommer efter nyår flytta till helt nya lokaler i nybyggtkontorshus precis vid sidan omStationTriangelni Malmö. Här kommer du ha din hemmahamn, men det är lika självklart att vara påvårakontor i KristianstadellerHelsingborg. Vi tar personligt ansvar och tror på en hybrid vardag för att lyckas få balans i livet. Därför är också hemmakontoret, om man vill,en naturlig del i ens arbetsdag.Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våramedarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Ateaär duvarmt välkommenatt kontakta ThomasIngelström, Affärsområdeschef för DigitalWorkplace,via thomas.ingelstrom@atea.se.Vihanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Liknande jobb

Liknande jobb