Supplier Manager - Infrastructure Managed Service inom Atea Digital Services

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 oktober 2021
Stängs
den 17 november 2021
Ref:
148270
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hej,

Jag heter Peter Blomquist och letar efter dig som vill hjälpa mig att göra skillnad i en mycket ambitiös och spännande digitaliseringsresa och säkerställa att Atea är The Place To Be för medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Atea Digital Services är Ateas nordiska IT-organisation med ca 200 medarbetare över hela koncernen med uppdraget att möjliggöra Ateas egen digitaliseringsresa. Infrastructure Managed Service(IMS) har ett helhetsansvar för den IT-infrastruktur som möjliggör denna resa och huvuddelen av leveransen sker via interna och externa partnerskap. I rollen tar du ett helhetsansvar för att dessa partnerskap utvecklas och följs upp på ett strukturerat sätt tillsammans med enhetens tekniska resurser. Du rapporterar till chefen för IMS.

Intressanta egenskaper och erfarenheter

Du har troligen flera års erfarenhet av IT-branschen och har framgångsrikt förvaltat outsourcing-kontrakt. Som ansvarig för våra avtal har du förmågan att se möjligheter till att utveckla samarbeten utifrån leverantörens roadmaps och produktflora. Du är en framgångsrik förhandlare som gärna samordnar dina kollegors insats vid avtalsförhandlingar. Du har ramverk för Best Practice som utgångspunkt och tvekar inte att utmana gamla sanningar.

Jag ser att du arbetar med ett helhetsperspektiv från kundbehov till leverantörssamarbete och hanterar operativa likväl som taktiska och strategiska perspektiv på våra samarbeten. Du får energi av att skapa en struktur runt våra avtal som möjliggör uppföljning och fortsatt utvecklingsresa. Du arbetar självständigt och tar initiativ som skapar kund- och affärsvärde. Du presenterar gärna resultatet från ditt arbete inför en varierad publik, oftast på engelska då vi verkar i en internationell miljö.

Vad kan vi erbjuda

Med goda villkor får du vara en del av en ledande leverantör av IT. Du får arbeta med några av branschens bästa förmågor och samarbeta med branschledande leverantörer. Samarbetet i vårt team syftar till att ta tillvara på det bästa av oss alla och utveckla varandra. Vi utmanar och stöttar varandra i en positiv anda. Vi kan utlova en spännande och utmanande resa där ingen dag kommer att vara den andra lik.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på ADS inom Atea är du välkommen att kontakta Peter Blomquist, Director Infrastructure Managed Services, via peter.blomquist@atea.com. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb