Försäljningschef till Atea Norrbotten

Rekryterare
Atea
Plats
Luleå, Piteå
Annonserat
den 18 oktober 2021
Stängs
den 9 november 2021
Ref:
148275
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del avvårtlandslag? Just nu söker vi på AteaNorrbottendig som vill jobba som försäljningschef med fokus påatt utvecklavåraffär tillsammans medvårakunderochfantastiska kollegor.Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglasaven härlig kulturmedlagspelareochframåtanda.

Din roll i laget

I rollen som försäljningschef på Atea i Norrbottenansvararduför att ge våra kunderSveriges bästa kundupplevelsesamt med att förmedla vår vision, att Atea ska vara TP2B. Du kommer också varaen viktig spelare i ledningsgruppen och bidra tillkontoretsochregionens framgång.Atea Norrbottenhar haft enväldigt starkutvecklingbåde vad gäller nya medarbetare,affäreroch nöjda kunderunder många år.Nu gäller detför en ny ledare att tillsammansmedmedarbetareoch kundertanästa steg.Duerbjudsen utvecklande rollmed stor variation i vardagen!

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som försäljningschef är:
  • Utveckla vår affär genom samverkan med kollegor och kunder
  • Leda och coacha ditt team mot uppsatta mål
  • Våga möta och utmana våra kunder för att hjälpa dem i deras utveckling
  • Utveckla och förbättra vardagen för ditt team i samarbete med FC-kollegor i Region Norr
  • Utveckla/berikaAtea Norrbottengenom dina erfarenheter


Som person känner du troligtvis igen dig på följande

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna situationerdär du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som försäljningschef bör du ha följande erfarenhet och kunskap:

•    Du hargedigenerfarenhet av att leda och coacha samt följa upp dina medarbetare mot uppsatta mål
•    Passion för försäljning och stor egen drivkraftsamt kunskap om IT och dess nytta för verksamheten
•    Stort kontaktnät inom branschen
•    Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av Ateas landslag?

Har du frågor om tjänsteneller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontaktaMichael Strömbäck,Platschef Atea Norrbotten,via michael.stromback@atea.sealternativt 070-341 47 27. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!