Teknisk systemägare, digitala kanaler

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 19 oktober 2021
Stängs
den 18 november 2021
Ref:
8DB97562-C9CE-403A-9397-97F333C6E32D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
UNICEF söker en teknisk systemägare med ansvar för digitala kanaler ur ett IT-perspektiv

UNICEF Sverige söker en teknisk systemägare som har stor operativ erfarenhet av att driva integrationsprocesser samt ansvara för system och tjänster inom CRM, Data Warehouse och Webb. Ta chansen att kliva på tåget som kommer ta verksamheten till helt nya platser! Digitaliseringen är ett högt prioriterat område för UNICEF Sverige och den här tjänsten erbjuder både operativt och strategiskt ansvar inom det arbetet. Fokus för rollen är digitalisering, CRM- och webbutveckling. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Organisationen präglas av respekt och samarbete där du förväntas ha ett initiativrikt arbetssätt och samtidigt får möjligheten att utvecklas och utöka dina yrkesmässiga färdigheter. Som systemägare kommer du jobba operativt och strategiskt med ansvar för drift, förvaltning, integrationer, säkerhet samt licenshantering. Vi erbjuder dig en spännande roll med stort handlingsutrymme.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som systemägare IT kommer du ansvara för arkitektur, förvaltning och support av tekniska plattformar kopplat till våra digitala kanaler och kringliggande tjänster och plattformar. Ansvaret ligger i att säkerställa att vi har rätt leverantörer, miljöer, processer och tjänster så att plattformarna är driftsäkra samt håller hög kvalitet kopplat till säkerhet. En av dina första uppgifter hos oss blir att se över alla våra system och tjänster och hur de mappar med varandra. Eftersom du har praktiskt erfarenhet av arbete med arkitektur för digitala kanaler kommer du bidra med det perspektivet i både stora och små projekt som är kopplade till organisationens digitaliseringsresa.

Du kommer framförallt:
 • Framtagande och underhåll av arkitektur kring våra plattformar.
 • Utveckling av tjänster kopplat till CRM och Data Warehouse.
 • Ansvarig för att följa upp SLA:er, dvs. ansvara för serviceavtal som anger vilken kvalitetsnivå en leverans ska hålla.
 • Ta fram och underhålla rapporter kopplat till drift av våra miljöer.
 • Underhåll och nyteckning av avtal kopplat till våra tekniska plattformar.
 • Stöd och medverkande i digitala utvecklingsprojekt
 • Kontinuerlig kontakt med våra leverantörer av system, teknik och utveckling
 • Medverkan i utveckling och roadmap för utveckling kopplat till Application Maintenance för våra digitala kanaler och kringliggande tjänster/plattformar.
 • Stöd och support för verksamheten i IT-relaterade frågor kopplat till digitala kanaler.
 • Budgethantering för system och tjänster.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir verksamhetens expert inom ditt område och agerar stöd och support för dina kollegor. Du kommer tillhöra den digitala avdelningen och ingå i ett Data & Tech team om 4 kompetenta personer och du rapporterar till Daniel Larsson, CDO på UNICEF i Sverige. UNICEF sitter i fina lokaler på Kungsholmen, tjänsten är på heltid med start snaras möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad med ett strukturerat arbetssätt. Du är ansvarsfull, självständig och drivande. Vidare är du utåtriktad, relationsskapare och har en god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver att du kan kommunicera och uttrycka dig tydligt på både svenska och engelska.

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, samt kunskap och intresse för digitala kanaler. Du har också god erfarenhet av att hantera och ansvara för förvaltning av komplexa tekniska miljöer för webb och CRM.

Vidare ser vi att du har:
 • IT/utvecklarbakgrund med goda kunskaper inom systemintegration och hantering av Data Warehouse.
 • Stor vana av att arbeta med IT-arkitektur och ansvar för drift och förvaltning av digitala tjänster.
 • Erfarenhet av att driva IT projekt.
 • Erfarenhet av upphandling och förhandling av IT tjänster.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb