Interimschef till energibolag i Västerås!

Plats
Västerås
Annonserat
den 20 oktober 2021
Stängs
den 10 november 2021
Ref:
9e7ce7c8-01c3-49c4-a70b-460539900283
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu dig som vill arbeta som Interimschef hos vår uppdragsgivare inom energibranschen som är ett spännande, modernt och framgångsrikt företag. I rollen kommer du att arbeta med projektledning, drift och underhåll och att bidra till en ökad grad av automatisering/digitalisering tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Västerås
Start:
Omgående
Omfattning:
100 %

Arbetsbeskrivning

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Västerås där du bland annat kommer att arbeta på en avdelning som bidrar med kompetens inom nätverksdrift, teknikutveckling, IT-förvaltning och projektledning.

Din roll kommer bland annat innebära projektledning, bidra till en ökad grad av automatisering/digitalisering, ansvara för förvaltning och utveckling av vår kund IT-system samt ansvara för vår kunds teknikval, nätverksdesign och teknikutveckling. Avdelningen tillhandahåller support och IT-stöd både internt inom organisationen samt externt mot kund.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med projektledning och har ett brinnande intresse för IT och support. Vi tror att du tidigare har jobbat i en ledande roll inom IT och du har ett eget brett IT-intresse. Du har även en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .