Ledigt jobb som helpdesk-tekniker i Sundsvall!

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 20 oktober 2021
Stängs
den 5 november 2021
Ref:
57c89f63-e4a0-46a3-99d0-0dca8329681a
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Just nu får vi på Experis in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Vi på Experis söker nu efter dig som vill arbeta som helpdesk-tekniker hos oss. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Ort: Sundsvall
Start:
Enligt överenskommelse
Omfattning:
100 %

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med support via helpdesk. Du kommer att arbeta på ett spännande företag i Sundsvall som är verksamt inom IT. Vi söker dig som vill arbeta i en helpdesk/servicedesk och ge support till våra kunders användare. Du löser problem och svarar på frågor genom telefon, e-post, fjärrstyrning eller personlig kontakt.

Viss möjlighet finns att arbeta remote.

Din profil

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom support via helpdesk och det är meriterande om du har erfarenhet av service/helpdesk och har arbetat med IT och tekniska ärenden i en tidigare roll. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med teknisk support, Active Directory och olika ärendehanteringssystem. Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra.

Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .