Vi söker testare med goda kunskaper i Python!

Plats
Malmö
Annonserat
den 20 oktober 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
b2b4a383-1619-40f8-9c6a-0e299c4fe790
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Det roligaste med att jobba som Testare är möjligheten att få lära sig nya saker och att få tillgång till den absolut senaste tekniken. Det menar i alla fall många andra Testare som vi har haft kontakt med. Nu har du chansen att testa på detta spännande jobb! Välkommen med din ansökan till oss på Experis! Det här är ett konsultuppdrag med placering i Lund som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som Testare för Experis

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I dina arbetsuppgifter ingår att testa och utvärdera system ur ett användarperspektiv, genomföra testarbete på system som väntar på lansering och arbeta med både manuell och automatiserad testning. Tjänsten är placerad i Lund.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom testning och det är meriterande om du har arbetat med automatisering av tester och har erfarenhet av olika testmiljöer. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Viss erfarenhet av systemtestning kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Förutom en god erfarenhet och ett roligt och intressant uppdrag, ger konsultanställningen dig en rad förmåner. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag, inom flera olika branscher.

På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund i Lund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com. Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer hålls löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb