Rekryteringskonsult till Experis IT

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 oktober 2021
Stängs
den 13 november 2021
Ref:
02c46095-6b0a-49e3-ac19-c44b0396b981
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en nyfiken person som drömmer om ett nytt jobb? Vill du vara delaktig i en spännande transformationsresa där vi tillsammans bygger vårt nya Experis? Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och IT-rekryteringar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Genom att kombinera mjuka värden med kraften i tekniken skapar vi innovativa lösningar till våra kunder. Vill du bli en del av ett branschledande team, där vi arbetar med marknadsledande affärsutveckling i en värderingsdriven miljö, och på riktigt tror att kompetens är mer än vad som får plats på ett CV? Då är du välkommen till oss på Experis IT i Stockholm. ManpowerGroup™ är världsledande inom Innovative workforce solutions. Under våra fyra varumärken Talent Solutions, Experis, Manpower och Jefferson Wells hjälper vi både små och stora verksamheter i många olika branscher. Vår rekryteringsverksamhet är marknadsledande i Sverige. Läs mer på experis.se Vi utökar, och behöver därför ytterligare en engagerad rekryteringskonsult inom IT-området! Varmt välkommen med din ansökan!

Att vara rekryteringskonsult på Experis IT

Som vår nya rekryteringskonsult på Experis IT blir du en del av en grupp och ett företag som satsar starkt framåt på IT, både regionalt och nationellt. I vardagen kommer du att tillhöra ett team bestående av fyra rekryteringskonsulter som jobbar med rekryteringar inom IT. Du tillhör samtidigt rekrytering Stockholm som är ett gäng som består av 25 rekryteringskonsulter. Vi vågar påstå att vi har en alldeles unik stämning på kontoret, där vi år efter år behåller branschens mest erfarna och kompetenta kollegor, men också gläds av att se hur många som testat vingarna på annat håll väljer att komma tillbaka till oss. Bortsett från att göra fantastiska affärer varje dag, så har vi också väldigt roligt på jobbet tillsammans!

Vem vi tror att du är

Vi söker dig som har erfarenhet av IT rekrytering, men det absolut viktigaste för oss, är att du som person kliver in i din roll med en vilja att lyckas, och en läggning att snabbt kunna och vilja lära känna såväl vår som våra kunder verksamheter. Vi söker dig som med stort engagemang kan utveckla våra kundrelationer och bidra till att möjliggöra våra kandidaters och kunders potential.

Så vem är det då du ska vara, för att kunna driva Experis IT affär framåt? Grundläggande tror vi är din relationsskapande sida. Vi tror också att du är genuint nyfiken och innovativ. Är man det, tror vi att man kan lära sig och bli bra på nästan allt, och att man inte är rädd att låta prestige eller en rädsla att misslyckas stå i vägen för utveckling. För oss betyder det att du vågar ifrågasätta gängse sätt att göra saker på, och att du tar dig an en ny uppgift eller ett problem med inställningen att det lära sig. Och när det inte går som planerat, är du är en del av ett team med bred branscherfarenhet och -expertis, och frågar om hjälp. Slutligen ser vi såklart att du är mål- och resultatorienterad, och att du ser det som självklart att fira segrarna med det där teamet som alltid finns där att bolla med, när det inte går som man tänkt sig.

Om Experis IT

Vi erbjuder dig arbete i ett stabilt och positivt team med stor arbetsglädje där du kommer ha en betydelsefull roll. Du kommer ha förmånen att verka i en miljö med stor erfarenhet och bred kompetens där nya och spännande utmaningar finns för dig med hög ambitionsnivå och arbetskapacitet. Som medarbetare för Experis kommer du kunna ta del av våra partnerskap med både stora och mindre företag där vi har förmånen att ha många och långa samarbeten med spännande kunder.

Kontakt och ansökan

Ansök med registrerat CV och personligt brev via ansökningslänken. För mer information, kontakta gärna rekryteringskonsult Katarina Thomasson på 070 231 28 05 alt. katarina.thomasson@jeffersonwells.se . Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb