Objektledare IT-förvaltning

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 20 oktober 2021
Stängs
den 3 november 2021
Ref:
25585
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Om tjänsten

Var med i utvecklingen av Försvarsmakten och gör skillnad - samtidigt som du gör det du är bäst på!

Systemförvaltningsenheten är Försvarsmaktens organisation för förvaltning av IT-system, applikationer och masterdata. Enheten består av ca 220 fast anställda och ca 150 konsulter inom ett brett kompetensområde. Enhetens uppgift är att vidmakthålla och utveckla säkra samt robusta IT-system med syfte att stödja Försvarsmaktens operativa förmåga.

Vi söker nu en objektledare inom området mottagning av IT-system.

Som objektledare ansvarar du för mottagning av nya IT-system/IT-tjänster som levereras till IT-förvaltningen inom systemförvaltningsenheten.

Vi befinner oss i en expansiv fas både när det gäller produktion och antalet medarbetare. Du kommer till en intressant och dynamisk verksamhet med ett gott arbetsklimat och engagerade medarbetare.

Här gäller laget framför jaget. Förvaltningsarbetet drivs enligt agil utvecklingsmetodik vilket ställer höga krav på din sociala förmåga och ett förhållningssätt till samarbetspartners som präglas av förtroende.

Försvarsmakten erbjuder både interna och externa utbildningar inom ditt område. Vi tycker det är viktigt med en hälsosam livsstil och vi uppmuntrat att du tränar på arbetstid tre timmar i veckan.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av att projektleda mottagning av IT-system/IT-tjänster.
  • Erfarenhet av dialog med samarbetspartners i hela värdekedjan från beställare till brukare.
  • Akademisk examen eller motsvarande erfarenhet som kan bedömas likvärdig
  • Arbetslivserfarenhet från IT-förvaltning, gärna från en myndighet eller större organisation.

Personliga egenskaper
Du är öppen, prestigelös, har ett öppet förhållningssätt till agila arbetsmetoder och strävar kontinuerligt mot att förbättra verksamheten. Självklart har du ett glatt humör och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vidare har du lätt för att kunna se helheten och växla mellan olika perspektiv.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetsort är Enköping, tjänsteresor kommer att vara nödvändiga.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas för ej Försvarsmaktsanställda.

Arbetsort: Enköping

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta

Sektionschef Karin Björkström 019-39 35 00 (växel).

För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta

FMTIS-J1, 019-39 35 00 (växel)

Fackliga kontaktpersoner:

OFR/ S Martin Sparr

SACO Per-Erik Lohman

SEKO Matz Felix

OFR/O Johan Boo-Nestvall. Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-02.Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb