CGI

Full Stack Utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 21 oktober 2021
Stängs
den 19 december 2021
Ref:
J1021-2541
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta med spännande projekt hos ett ledande internationellt konsultbolag som tänker lokalt? Just nu är vi inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team inom Business intelligence & Advanced Analytics i Malmö med Full Stack Utvecklare för att hjälpa våra kunder med förflyttningen till molnet.

Vi söker Dig som vill göra skillnad och som är genuint intresserad av möjligheterna med ny teknik och vill utvecklas vidare tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra medarbetare med fokus på bland annat molncertifieringar.

Dina framtida arbetsuppgifter

CGI är en global IT leverantör som sida vid sida med kunder omvandlar innovation, data och teknik till framgång. Inom affärsområdet BI & Advanced Analytics arbetar vi med teknik i framkant som exempelvis AI och Machine learning.

I rollen som Full Stack utvecklare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några veckor till omfattande åtaganden. Du kommer att jobba i spännande projekt där du får vara med och forma lösningar i teknikens framkant, som skapar värde för våra kunder och underlättar människors liv.

Du kommer att ingå i ett engagerat team där vi jobbar med såväl nyutveckling som vidareutveckling hos ledande kunder men du blir även en del av vårt nätverk med konsulter som finns över hela Sverige. Vår storlek och även vårt internationella nätverk gör det möjligt att erbjuda våra kunder framåtriktade lösningar.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har ett gediget teknikintresse, gärna med betoning på Azure. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen.

I rollen behöver du behärska engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift. Vi arbetar både med privat och offentlig sektor.

För att lyckas i denna roll bör du ha kunskap inom några av nedanstående områden:

• C#, .NET
• REST- API
• Entity Framework
• T-SQL
• Azure IoT Hub
• Azure Event Hubs
• Azure Functions
• Azure Storage
• Azure Web Apps
• Azure Service Bus
• Azure Data Factory
• Azure Data Lake
• Azure Databricks
• Agilt arbetssätt

Har du dessutom kunskaper i PowerShell, Xamarin eller av andra molnplattformar är det en merit.

För att du ska lyckas hos oss krävs en stark vilja och ett mod att våga utvecklas. Du behöver trivas i en öppen kultur, där lärande, sammanhållning och trivsel står i centrum.

Mer om tjänsten:
Heltid/deltid: Heltid

Placering: Malmö

För mer information, vänligen kontakta:
Annica Norling, Director Consulting Services, 0702-586573, annica.norling@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb