Experis söker nätverkstekniker till uppdrag i Stockholm!

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 oktober 2021
Stängs
den 18 november 2021
Ref:
21186ef9-bd75-4e0a-9f1b-a974e3187696
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som nätverkstekniker hos en av våra kunder i Stockholm. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom data, IT och telekommunikation är det bästa med det här jobbet att ingen dag är den andra lik och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Du ingår i ett team av tekniker som tillsammans arbetar med teknisk service och problemlösning mot företagskunder samt hanterar IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare. I arbetsuppgifterna ingår även att hantera beställningar mot underleverantör, upp- och nedkoppling av kunders förbindelser samt att sätta upp nya nätverk och uppgradera befintliga nätverk. Du kommer även att arbeta med konfiguration av nätverksutrustning.

Ett krav för uppdraget är att du är talar och skriver flytande i både svenska och engelska.

Du kommer bland annat att
  • göra kundbesök och lösa tekniska problem på plats
  • identifiera hårdvaruproblem.


Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med problemlösning och teknisk support. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av nätverk och att arbeta med teknisk support.

Vi ser det som starkt meriterande om du
  • har en nätverksutbildning i grunden
  • har erfarenhet av arbete i telekombranschen


Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?

Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på philip.erlandsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb