Systemutvecklare agila team till Bolagsverket

Rekryterare
Experis
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 21 oktober 2021
Stängs
den 9 november 2021
Ref:
48fdbcc7-964d-4113-92af-97809d7e3c67
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du arbeta med modern teknik hos Bolagsverket? Vi erbjuder många olika systemlösningar att arbeta med, där du har möjlighet att bidra med din erfarenhet och kompetens, samtidigt som du har goda möjligheter att utvecklas.

Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är drygt 600 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande.

För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid!

Arbetsuppgifter

Vi på it-avdelningen är mitt inne i en spännande utvecklingsresa där vi förnyar stora delar av IT-stödet och utforskar nya tekniska möjligheter och innovationer för att bidra till Bolagsverkets utveckling framåt. För att komma ännu längre på vår utvecklingsresa behöver vi fler drivna och nytänkande systemutvecklare som vill vara med och påverka och driva förändring.

Vi tror på att vi blir bättre när vi arbetar tillsammans och därför präglas vårt arbete av samarbete och dialog. Som systemutvecklare kommer du därför vara en del av ett självstyrande agilt team med stort eget ansvar och utrymme för att vara med och påverka tekniker, verktyg och arbetssätt. Genom korta feedbackloopar och i tät dialog med våra kunder och verksamhet är du delaktig i hela utvecklingsprocessen.

Ditt team arbetar dagligen med:
* Uppdrag från verksamheten och våra kunder
* Ständiga förbättringar för att öka kvalitet och effektivitet
* Omvärldsbevakning
* Att hela tiden utveckla nya sätt för att automatisera, effektivisera och säkra kvaliteten
* Testdriven och beteendedriven utveckling

Hos oss får du arbeta med modern teknik tillsammans med sammansvetsade och kompetenta kollegor som delar sin kunskap och vågar testa nytt. Vi erbjuder många olika systemlösningar att arbeta med, där du har möjlighet att bidra med din erfarenhet och kompetens, samtidigt som du har goda möjligheter att utvecklas.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

För att du ska lyckas och trivas i rollen som systemutvecklare är det viktigt att du är en prestigelös lagspelare som tycker om att samarbeta med andra och som alltid sätter laget framför jaget. Det är viktigt att du snabbt hittar lösningar på dina utmaningar, samtidigt som du har en helhetssyn och kan se ett större och längre perspektiv med ditt arbete. Du är även en nytänkande och kreativ person som inte är rädd för att utmana befintliga lösningar eller angreppssätt.

Förutom det är det viktigt att du har:
* En akademisk utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig
* Flerårig erfarenhet av systemutveckling med väletablerade programspråk och tekniker inom front-end och/eller back-end utveckling (exemplevis Javascript Vue, Angular, HTML, CSS, XML, Python och JavaEE)
* Erfarenhet av agila arbetssätt (exempelvis SAFe, Scrum eller Kanban)
* Mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska

Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete inom området Continuous Integration/Continuous Deployment (exempelvis Jenkins Pipeline, Git, Docker och Kubernetes). Även erfarenhet av testautomatisering är meriterande och om du praktiskt arbetat med testdriven utveckling (TDD) och/eller Beteendedriven utveckling (BDD).

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom hela det agila teamets åtagande och kan bidra utanför rollen som systemutvecklare, exempelvis att stötta i analysarbete eller testaktiviteter vid behov. Även att du har intresse för UX, som exempelvis användbarhet och tillgänglighet, och gillar att skapa bra användarupplevelser. Detta för att teamet som helhet ska få ett så bra flöde som möjligt.

Låter det intressant? Sök nu!

Din ansökan vill vi senast den 7 november via denna länk:
  • Göra en digital ansökan via denna länk .

Liknande jobb

Liknande jobb