Ledigt jobb som Junior Security Developer i Karlskrona

Plats
Karlskrona
Annonserat
den 21 oktober 2021
Stängs
den 3 december 2021
Ref:
b8044022-70e3-4369-8218-43cb432bcd89
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en person som tycker att säkerhetsaspekterna av programvara och applikationer är spännande? Lockas du av att arbeta med kollegor från olika delar av världen på ett stort internationellt företag? Då har vi din nästa utmaning. På uppdrag av vår kund söker vi nu en Junior Security Developer med placering i Karlskrona.

Vad innebär jobbet som Junior Sequrity Developer?

Som junior säkerhetsutvecklare kommer du att hjälpa till med utvecklingen av säker programvara och bidra till att förbättra säkerheten för specifika produkter. Du kommer att skriva, testa och analysera kod ur ett säkerhetsperspektiv och lära dig om olika tekniker och färdigheter relaterade till IT-säkerhet. Du kommer även delta i olika aktiviteter för att se till att olika aspekter och funktioner opererar som förväntat.

Är du rätt person för jobbet?

Denna roll passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med mjukvaruutveckling ur ett säkerhetsperspektiv. Vi tror att du har en examen inom IT-säkerhet eller liknande område och att du är van vid programmering, gärna i Java. Du lär dig snabbt, du arbetar bra med andra och har viss erfarenhet av att arbeta enligt agila principer. Som person är du ansvarsfull, kreativ och strukturerad.

Du bör ha kunskap om:
- Mjukvaruutveckling
- Java
- Docker/Kubernetes
- Linux
- Säkerhetsprinciper
- Testmetodik

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och anpassade tjänster. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar hjälper vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, sina applikationer, sina molntjänster och sin cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och andra avgörande "mjuka" förmågor. Vi växer och utvecklar såväl talanger som företag. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup. Läs mer på: www.experis.se

Kontakt

Om du har några frågor, vänligen kontakta Edina Ekelund, konsultchef på Experis, via e-post Edina. ekelund@se.experis.com, eller Emil Christensen, Talent Acquisition Specialist, emil.christensen@se.experis.com. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Du ansöker om tjänsten endast via knappen "Ansök nu" eller på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb