Vi söker säljande IT-Konsultchef till Experis

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Annonserat
den 22 oktober 2021
Stängs
den 19 november 2021
Ref:
678f7aaa-73f9-4105-8bd8-81c72e30bbe5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du vara delaktig i en spännande transformationsresa där vi tillsammans bygger vårt nya Experis? Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Genom att kombinera mjuka värden med kraften i tekniken skapar vi innovativa lösningar till våra kunder.

Vår verksamhet bygger på insikt och kunskap om effektiva och precisa rekryteringsprocesser, individens behov samt vikten av teknologisk kunskap och innovation. Vi är helt enkelt riktigt duktiga på att kombinera mjuka värden med teknik och får på så sätt individer och verksamheter att växa. Vi satsar stort på att vidareutveckla vår verksamhet och söker nu en nyfiken, prestigelös och riktigt driven konsultchef till vårt gäng i Växjö.

Vi vågar påstå att vi har en alldeles unik stämning på kontoret, där vi år efter år behåller branschens mest erfarna och kompetenta kollegor, men också gläds av att se hur många som testat vingarna på annat håll väljer att komma tillbaka till oss. Bortsett från att göra fantastiska affärer varje dag, så har vi också väldigt roligt på jobbet tillsammans!

Om tjänsten
I denna roll som konsultchef på Experis kommer du tillsammans med dina närmaste kollegor driva och utveckla våra konsultaffärer. Du kommer att arbeta med tekniska specialist- och chefstjänster inom hela IT-området. Teamet har höga ambitioner och med stort engagemang driver ni affärer från start till avslut där du förväntas projektleda hela processen med dina kunder, konsulter och kandidater. Hos oss finns stort spelrum för egna idéer, beslut och initiativtagande från dig som konsultchef.

Som konsultchef hos oss fokuserar du på våra kunder och konsulter. Rollen innehåller en stor del aktiv kundbearbetning, framtagande av offerter och prisförhandling med kunder samtidigt som du kommer att arbeta med allt från annonsering, search, kandidaturval, intervjuer, referenstagning och matchning till kvalitetsuppföljning och coachning av konsulter och underkonsulter som är på uppdrag.

Vem är du?
Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och känner dig bekväm i dialogen mot kunder och konsulter. Möjligheten att få medverka till utveckling av såväl individer som affärer genom ditt konsultativa förhållningssätt finner du stimulerande.

Vi ser att du är en person med ett starkt engagemang och driv, med stor prestigelöshet och en positiv attityd till det mesta. Att arbeta självständigt faller sig naturligt för dig och du trivs med att arbeta i en affärsfokuserad och professionell miljö. Vi tror även att du är en riktig tävlingsmänniska.

Experis erbjuder en dynamisk miljö där du kontinuerligt ställs inför olika utmaningar och får ta stort eget ansvar för ditt arbete och din leverans

Erfarenhet och utbildning
Du har en eftergymnasial utbildning inom tex IT, försäljning eller HR. I denna kommunikativa roll är det också avgörande att du är duktig på att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du har någon form av försäljningserfarenhet mot företagskunder.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från liknande roller inom konsult-, bemannings- eller rekryteringsbranschen och/eller teknisk erfarenhet inom IT. Ett upparbetat underkonsultnätverk inom IT-området är meriterande.

Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Åsa Lisecke på mail asa.lisecke@se.experis.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så fort du känner dig redo!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med start omgående.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb