Experis söker kreativ webbutvecklare med designintresse

Rekryterare
Experis
Plats
Norrköping
Annonserat
den 22 oktober 2021
Stängs
den 13 november 2021
Ref:
20c042ca-bb40-4606-8dbd-0a258c076e82
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba med webbdesign och utveckling på Invimpex i Norrköping. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet möjligheten att få komma med egna idéer och att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Invimpex och deras kunder. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med marknadsföring och webbutveckling. Du kommer att jobba med att skapa hemsidor, presentationer, bilder och ta fram material till interna event för kunders räkning.

Det här är ett konsultuppdrag som varar under sex månader med möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos Invimpex.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är orädd och framåt och tar dig an dina arbetsuppgifter med självförtroende, kreativitet och ett öppet sinne. Du är en person som får saker att hända och trivs i en bred roll. Kanske är du junior inom området men brinner för webbdesign och vill visa vad du går för! Utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskap tillskansad via erfarenhet är ett krav för tjänsten. Du är van vid Wordpress och liknande program och är duktig på att nå ut med ett budskap. Vi ser också att du som söker är lyhörd, bra på att ta in information, gärna bidrar med förslag och säger vad du tycker.

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med att ta fram kreativa koncept, jobba med frontendfokuserad webbutveckling och att utveckla IT-lösningar åt kunder på beställning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av webbutveckling och webbdesign.

Det är viktigt för oss att du trivs med att ta egna initiativ och brinner för det du gör! I tjänsten har du en stor möjlighet att komma med egna idéer och vara kreativ för att få ut budskap på ett bra sätt. Du får också inflytande över arbetets utformning och frihet under ansvar.

Erbjudande

Om kunden

Vår kund är ett företag inom konsultbranschen med kunder inom industri. Invimpex jobbar med att leverera specialkompetens mot både stora och mindre företag. Uppdragen varierar i omfattning och arbetsuppgifter. Invimpex är noga med att inlyssna kundens behov och leverera lösningar snabbt och effektivt. På Invimpex blir du del av ett företag med inspirerande organisationskultur och ett sammansvetsat team som hittar på roliga aktiviteter tillsammans även utanför arbetstid. Teamet har en stark sammanhållning och högt i tak.

Som konsult på Invimpex erbjuds du ett flexibelt uppdrag med möjligheten att jobba hemifrån del av din tid men du kommer även att arbeta på plats hos företagets kunder. Du kommer att jobba med en stor bredd i arbetsuppgifterna, arbetar tätt med en duktig säljare och rapporterar till Invimpex VD.

Om konsultrollen

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Hök via e-post: ellinor.hok@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet
Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Liknande jobb

Liknande jobb