CGI

RPA-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Örebro, Eskilstuna, Västmanland , Sweden
Annonserat
den 23 oktober 2021
Stängs
den 21 december 2021
Ref:
J1021-3039
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Digitala Fabriken på CGI fortsätter att växa. Våra kreativa och duktiga utvecklare är just nu väldigt sugna på att få ytterligare en kollega att jobba ihop med!

Vi är ett gäng pigga tjejer och killar som alla delar ett brinnande intresse för ny teknik, går igång på automatisering & robotisering och som framför allt gillar att samverka med varandra i en kreativ, positiv och energigivande miljö. Vi värdesätter samarbete, kontinuerligt lärande och att stötta varandra i det dagliga arbetet.

Om vi får önska skulle vi gärna få sällskap av någon med erfarenhet av att automatisera och effektivisera verksamhetsprocesser med hjälp av UIPath eller Microsoft, men även andra RPA-plattformar är av intresse. Vi är även väldigt engagerade i low- och no code-teknologi så om du har erfarenhet av detta är det ett stort plus.

Vi tror att du med teknisk bredd, kreativitet och erfarenhet av tidigare processautomatisering skaffat dig en bra känsla för att omsätta verksamhetskrav i enkla, genomtänkta och lättförvaltade tekniska lösningar. Vi ser gärna att du, liksom vi, har lärt dig saker den hårda vägen och sprungit in i många olika sorters hinder under resans gång. Vi uppskattar också en förmåga att kunna uttrycka sig klart, enkelt och precist i både tal och skrift. Vi värdesätter också att du precis som vi verkligen går igång på att diskutera tekniska lösningar ihop med kollegor.

Att redan ha arbetat i konsultrollen en tid är ett definitivt plus men inget krav.
Det vi kan erbjuda dig är en livfull, varm och spännande gemenskap där vi arbetar med ett stort antal kunder och projekt inom flertalet olika branscher. Vi ägnar oss både åt nyutveckling, förvaltning, support, utbildning och i stort sett allting relaterat till automatisering och verksamhetsnära digitalisering. Vi vågar lova att du kommer att ges möjligheter till rejäl kompetensutveckling, inte bara i våra kundleveranser utan också genom rikliga möjligheter till studier, labbande, kurser, och certifieringar. Du kommer också till en ovanligt lyckad combo av det stora företagets stabilitet, och det mindre teamets sammansvetsade energi och entreprenörsanda. Vi tror också att du kommer uppskatta vår empatiska kultur av att alltid backa upp varandra och aldrig lämnar någon i sticket.

Vi hoppas att något i texten redan fångat ditt intresse, och om vi har det - hör gärna av dig så pratar vi om hur just du skulle kunna bli en av oss!

För mer information kontakta Peter Utas (Konsultchef Digital Västerås): 070-544 58 01 alt. peter.utas@cgi.com
Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Sista ansökningsdag: 2021-12-10
Välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb