CGI

Talangprogram inom IT & Management start hösten 2022 - CGI Selected

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Malmö, Linköping, Karlstad, Västerås, Stockholm, Karlskrona, , Sweden
Annonserat
den 25 oktober 2021
Stängs
den 23 december 2021
Ref:
J1021-3262
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du precis i början av din karriär och vill ha en brant utvecklingskurva samt utforska möjligheterna i IT-konsultbranschen?

Nu är ansökan äntligen öppen till CGI Selected, ett av marknadens bästa karriärprogram för topptalanger som vill nå långt i en konsultkarriär inom Management Consulting och IT.

Programmet är treårigt och uppbyggt för att du som Selected ska nå din fulla potential i din yrkesroll. På CGI ser vi Selecteds som våra framtida nyckelpersoner och ledare, och ger därför förutsättningar för att utvecklas till det genom utmanande uppdrag hos kund och ett gediget utbildningspaket, och kulturbyggande aktiviteter. CGI Selected omges av en stark kultur och varm gemenskap och stora möjligheter till att driva egna initiativ.

Vad får jag på CGI Selected?
• Karriär- och kompetensutveckling under tre år där du får möjlighet att bygga ett stort karriärnätverk på ett av Sveriges största IT-bolag
• Ett gediget utbildningspaket med fokus på upplevelsebaserad träning: första året fokuserar vi på konsultmässighet, andra på ledarskap och tredje året på affärsutveckling.
• Leverera i projekt mot kund och utvecklas i rollen som konsult redan från första året
• En stark gemenskap med andra Selecteds inom programmet och möjlighet att bli en del av den energi och framåtanda som präglar programmet.
• Duktiga seniora kollegor att inspireras och lära av.
• Möjlighet att nischa din kompetens mot specifika branscher och det kompetensområde du tycker är intressant.

Vem är du?
• Du är driven, engagerad och vill utvecklas på både personligt och professionellt plan
• Du är en lagspelare som sätter teamets framgång främst
• Du vill bygga en framgångsrik karriär inom IT och/eller Management Consulting
• Du har en akademisk examen (exempelvis Ingenjör, Ekonomi och IT)
• Du har jobbat max 2 år efter examen
• Du har visat prov på driv genom att ha extrajobb eller andra engagemang i exempelvis föreningar under studietiden.

Vart finns CGI Selected?
• Programmet finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Karlstad, Västerås och Karlskrona.
• CGI är uppdelat med branschfokus och i respektive ort finns olika branschområden att söka sig till. Vilka branscher som finns på din ort ser du i nästa steg.

Vill du läsa mer om CGI selected, kika gärna på vår hemsida www.cgi.com/se/sv/cgi-selected.

Om CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Vill du bli en del av CGI Selected?
Vad kul, vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 12 december.
Har du frågor är du välkommen att kontakta johanna.enderstein@cgi.com (nationellt ansvarig), lina.fogander@cgi.com (ansvarig i Malmö), fanny.wikman@cgi.com (ansvarig i Göteborg, Linköping och Västerås) eller linn.sjoviehasserius@cgi.com (ansvarig i Stockholm och Karlstad)

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb