CGI

Integrationsutvecklare Microsoft, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 26 oktober 2021
Stängs
den 24 december 2021
Ref:
J0921-2344
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med i Sveriges vassaste integrations-team? Då är du rätt person för oss! Vi erbjuder dig som har ett brinnande intresse för integrationsutveckling på Microsoft-plattformen att börja i ett team som arbetar tätt tillsammans. Under normala omständigheter sitter vi ihop och arbetar från vårt kontor i Kista. Vi arbetar med spännande kunder i alla branscher vilket gör att du ständigt får nya utmaningar och möjlighet att vidareutvecklas.

Nu söker vi Dig som vill jobba som Integrationsutvecklare på CGI!

På CGI strävar vi efter att skapa framgångsrika team som har roligt på jobbet och hjälper varandra att utvecklas. CGI är Sveriges ledande IT-företag och ett av världens största. Detta ger fantastiska karriärmöjligheter och möjlighet till spännande uppdrag. Vårt framgångsrika integrationsteam är som ett eget litet företag inom ramarna för stora CGI vilket ger en stark teamkänsla och samhörighet.

CGI är Microsoft Partner of the year 2019 och Gold Partner inom Application Integration. Vårt integrationsteam i Stockholm går för högvarv och behöver förstärkning.
Här får Du möjlighet att jobba med några av de bästa integrationsutvecklarna i branschen!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som integrationsutvecklare på CGI kommer du ha varierande arbetsuppgifter utifrån våra kunders behov. Du kommer arbeta nära kund och ha regelbundna möten/workshops för att diskutera nuvarande och kommande projekt tillsammans. Du kommer att ta fram design och specifikationer för integrationer och du kommer genomföra utveckling, testning, dokumentation och konfigurering av integrationer. Du kommer även arbeta med buggrättningar och incidenter. Du kommer ha regelbundna träffar med teamet för problemlösning och kunskapsutbyte.

Under normala omständigheter har du vid sidan om arbetet möjlighet att delta på många aktiviteter, vi har bland annat kört laserdome, varit på champagneprovning och ätit goda middagar. Utöver det anordnar CGI större aktiviteter så som jul- och sommarfest, afterworks och seminarier om bland annat nyheter inom teknikområdet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att bli framgångsrik och trivas i teamet, ser vi att du ha erfarenhet av integrationsutveckling på Microsoftplattformen och även vara familjär med .Net utveckling.
Det är ett stort plus om du har arbetat med utveckling i Azure och/eller BizTalk samt har erfarenhet av agilt projektarbete. Du ska kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du en riktig lagspelare och samtidigt initiativtagande, lyhörd och trivs med ett högt tempo. Förmåga att kommunicera kring problem och lösningar är förstås också viktigt i vår grupp. Vidare är du noggrann i ditt arbete och strävar alltid efter att leverera på topp.

Vi ser fram emot din ansökan - ta chansen att gå med i ett vinnande team!

Mer om tjänsten
Heltid
Placering: Stockholm
För mer information, vänligen kontakta: Henrik Sjöstedt, Director Consulting Services, på henrik.sjostedt@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams. Varmt välkommen med din ansökan!

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Annika Pettersson, rekryteringsspecialist, på annika.pettersson@cgi.com

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.