Experis söker tre applikationsspecialister till Stadium

Plats
Norrköping
Annonserat
den 26 oktober 2021
Stängs
den 24 november 2021
Ref:
c9026825-d8fb-4477-9e9d-47a30084a33a
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis söker just nu tre applikationsspecialister till ett uppdrag på Stadium! Låter det här som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om tjänsterna

Som applikationsspecialist är du ansvarig för utveckling och drift av tekniska lösningar för att realisera affärsmöjligheter och bidra till en god kundupplevelse. Du säkerställer att applikationer fungerar, utvecklas och underhålls. Som applikationsspecialist bedömer du även i vilken omfattning som olika applikationer ska utvecklas och bedömer om det finns behov för nya applikationer för att möta affärernas behov. Du har en tät dialog med de som använder applikationerna i vardagen och utbildar även personal och kunder.

Två av tjänsterna tillhör Stadiums HR-funktion med placeringsort Norrköping. Du kommer då att ansvara för HR-system samt finanssystem samt agera second line support vid behov. Den tredje tjänsten har placeringsort Solna och du kommer då att ansvara för system inom marketing, content och online management.

Din uppgift i samtliga roller är att som expert i systemen förvalta dem och leda utvecklingen av dem framåt. Det här är ett konsultuppdrag som varar ett år. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos Stadium.

Om Stadium

Stadium är ett familjeföretag som vuxit till en av Nordens största sportkedjor, utan att förlora den familjära känslan. Med en vision om att aktivera världen, stark laganda och ledorden energi, innovation och enkelhet jobbar Stadium för leverera resultat och inspirera till en aktiv livsstil. Teamet på Stadium finns i hela Sverige och brinner för sport och sportmode.

Vi söker dig som:
  • Har relevant utbildning på högskolenivå
  • Har erfarenhet av IT och utveckling av systemstöd
  • Har erfarenhet av kravspecificering och beställning av systemstöd
  • Talar svenska och engelska i tal och skrift

Som person har du en god social och relationsbyggande förmåga. Du trivs med att jobba såväl enskilt som i team och gillar att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Struktur och ordning är en självklarhet för dig, du är noggrann samtidigt som du får saker att hända. Erfarenhet av HR+ och Quinyx är meriterande.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Hök på mail, ellinor.hok@se.experis.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet

Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.