CGI

Arkiv-konsult, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 27 oktober 2021
Stängs
den 25 december 2021
Ref:
J1021-3793
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du kompetens inom Dokument- och ärendehantering och Arkiv för offentlig verksamhet och är redo för nya utmaningar? Nu söker vi en Informationskonsult med arkivkompetens till vårt team i Stockholm.

Som Arkiv-konsult hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder och bidra till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som konsult på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

I rollen som Arkiv-konsult, kommer du vara expert inom området och ansvara för kravhantering och lösningsförslag för den aktuella leveransen men också kunna ta dig an arbetsuppgifter som utbildningar, workshops och utredningar. Du ingår i ett team som arbetar med Dokument- och ärendehantering och Arkiv för offentlig verksamhet.
Vi levererar lösningar baserade på marknadens bästa mjukvaror och tar sedan hand om förvaltning, support och vidareutveckling av kundens lösning.
Vi gör också spännande analys- och utredningsuppdrag inom informationsområdet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som Arkiv-konsult söker vi dig som har ett genuint intresse för området och flera års erfarenhet som konsult eller anställd inom offentlig verksamhet. Du har erfarenhet från både Arkiv- och Dokument- och Ärendehantering och är van att arbeta med offentlig verksamhet. Vidare kan du flytande svenska och engelska samt har en relevant akademisk examen.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Arkiv-hantering
• Dokument- och Ärendehantering
• Offentlig verksamhet

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer? Vi ser fram emot att höra från dig och skicka in din ansökan redan i dag! För frågor om rollen, kontakta gärna rekryterande ledare Ivan Ljungdahl. ivan.ljungdahl@cgi.com

Resor ingår i rollen.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb