Konsult inom Microsoft 365

Rekryterare
Atea
Plats
Borlänge
Annonserat
den 25 oktober 2021
Stängs
den 17 november 2021
Ref:
148290
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Dalarna dig som vill jobba som konsult med fokus på Microsoft 365. Du kommer att arbeta tillsammans med konsultteamet inom området samt våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar.Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsult kommer du att hjälpa kunder att implementera, designa nya och förvalta befintliga lösningar. Som konsult har du dialoger med våra kunder om hur deras IT-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du kommer att arbeta med att ta fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och helhetsbild samt arbeta med den tekniska implementationen. Arbetet kommer att utföras både självständigt och tillsammans med övriga konsulter i teamet. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på uppgifter i rollen kan vara a tt sätta dig in i och förstå kundernas verksamhet, behov och utmaningar samt a tt lösa problem och fokusera på kundnytta. Du arbetar med allt från planering, design, implementation, migrering, utveckling till förvaltning av olika delar inom Microsoft 365. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss.
Som konsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt.Du tyckeratt det är roligt att skapa kontakter och underhålla relationer och trivs med att varautåtriktad och socialt aktiv.

För att lyckas i tjänsten som konsult inom Microsoft 365 bör du ha följande kunskaper:
  • Erfarenhet av många av de ingående tjänsterna i Microsoft 365 såsom Office 365, Windows 10, Intune, Azure Active Directory, Azure Information Protection, SharePoint och Defender Suite
  • Erfarenhet av Microsoft Powershell
  • Önskvärt är erfarenhet av konsultyrket men du kan även skaffat dig erfarenhet av olika IT-miljöer på annat sätt.


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Sjörs, konsultchef, via martin.sjors@atea.se alternativt telefonnummer 0243-24 89 87. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!