CGI

GTO Infrastruktur

Rekryterare
CGI
Plats
Sverige, , Sweden
Annonserat
den 28 oktober 2021
Stängs
den 26 december 2021
Ref:
J0521-2424
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi befinner oss i ett mycket spännande skede och behöver utöka oss med fler experter inom IT-infrastruktur på GTO (Global Technology Operation). Det här är en unik möjlighet för dig som är redo för utveckling!

GTO tillhandahåller heltäckande infrastrukturtjänster till publika och privata kunder i Skandinavien. Vi hjälper våra kunder att anpassa sig till förändrad marknadsdynamik och uppnå sina digitala transformationsmål genom att utnyttja nya tekniker tillsammans med en rad olika tjänster - så som infrastrukturrådgivning, teknologirådgivning, Service Desk, infrastrukturrationalisering och virtualisering.

Här får du möjlighet att jobba med stora kunder och verkligen vara en betydelsefull del i att skapa förändring på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med vår kund, som i sin tur bidrar till att skapa hållbara resultat för hela samhället.

Vi erbjuder en generös företagskultur där vi delar med oss av vår kunskap, vilket också är en förutsättning för att vi tillsammans ska lyckas med att utveckla vår verksamhet.

Framtida arbetsuppgifter
Vi arbetar inom hela infrastrukturprocessen; Hybrid IT/Cloud, digitala arbetsplatstjänster, Datacenter, rådgivning, drift, förvaltning, service desk, end-to-end-tjänster. Vi är därmed öppna för fler tänkbara kompetenser inom IT-infrastruktur, från verksamhetsledare och Seniora Tekniska Konsulter med en bred kunskapsportfölj till Tekniker med nischad kompetens inom drift och applikation.

Oavsett roll blir du en mycket betydelsefull del i att hjälpa våra kunder att uppnå sina digitala transformationsmål.

Vissa av rollerna är kopplade till Stockholm, Malmö eller Göteborg men CGI har 30 kontor runt om i landet, därför finns stora möjligheter att vara placerad någon annanstans i Sverige om du så önskar.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som stimuleras av utmaningar och att identifiera möjligheter. Din erfarenhet inom IT-infrastruktur gör att du har lätt för att förstå tekniken som möjliggör rätt lösning för vår kund. Du agerar affärsmässigt och har förmåga att se kundnytta.

Din erfarenhet är en sak men det viktigaste i slutänden är din vilja att lära och utvecklas. Är du tillräckligt nyfiken för att ta klivet in i en spännande roll där du får utnyttja både din kompetens och personlighet till fullo?

Vi erbjuder dig ett utmanande och stimulerande arbete tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Vad mer kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
-Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
-Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
-Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
-Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
-Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
-Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Tveka inte att skicka in en spontanansökan till oss! Om det inte skulle finnas en lämplig position just nu så kan det dyka upp något längre fram!

Observera att personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb