Atea Stockholm söker Systemutvecklare i framkant

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 oktober 2021
Stängs
den 28 november 2021
Ref:
148300
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
TP2B, "The place to be" är Ateas ledord. Atea ska vara The place to beför oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

För dig som systemutvecklare innebär detta att du har en arbetsplats som ser till att du har de verktyg du behöver, att du verkligen får tid för din egen personliga utveckling samt har kollegor som brinner för det de gör.

Atea Systemutveckling

Vi på Atea Systemutveckling är inne i en väldigt expansiv fas. För att kunna möta våra kunders efterfrågan behöver vi nu växa vår organisation med flertalet systemutvecklare i Stockholm. Vi letar efter dig som brinner för teknik och utveckling inom alla områden med utgångspunkten att leverera kundnytta. Viktigt för oss är att du som söker har en stark entreprenörsådra och som inte är rädd för att stiga fram och ta ledarskap, lufta sina kreativa idéer och i förlängningen vara en av stöttepelarna på vår tillväxtresa. I dagsläget ser vi att du som systemutvecklare kommer ha en tät dialog med våra kunder och kollegor samt arbeta med ny teknik och nya lösningar i en stor spridning av branscher och verksamheter.

Vi är en unik nationell utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult. Vi lägger också stor vikt vid att hjälpa varandra och jobba tillsammans i agila team för att nå våra mål tillsammans. Det är laget före jaget!

Tillsammans är vi starka och har både en bred och fördjupad kunskap inom områdena mobil/webb utveckling, back-end och front-end, .NET Core, C#, JavaScript, Azure, AWS, AI, UX/UI design, Arkitektur, Infrastruktur, CI/CD, Terraform, Microservices, Docker, K8s, Automatiserad testning, förvaltning..... m.m.

Vi har alla möjligheter att tillsammans utveckla, leverera och förvalta det mesta utifrån kundnytta i våra fantastiska team :)Vi finns på orterna Luleå, Piteå, Skellefteå, Borlänge men denna tjänst utökar Stockholmsteamet där vi idag är 4 personer. Vi har ett flexibelt arbetssätt där vi kan sitta i nya lokaler i Kista eller hemifrån med de senaste verktygen. Läs mer om Atea Systemutveckling och konsulters framtid på atea.se https://www.atea.se/systemutveckling/ https://www.atea.se/karriar/din-framtid-som-konsult-pa-atea/

Några exempel på vad vi varit med ochutvecklat:

- Digitala Assistenter med hjälp av AI, kognitiva tjänster och 3D avatar. https://www.atea.se/digitala-assistenter/

- Viva omsorg skapar effektivare flöden och ökad kvalitet inom hemtjänsten https://www.atea.se/appar/viva-omsorg/

- Digitalt Fikarum för att minska ensamhet https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/de-testar-det-digitala-fikarummet

- Videokommunikation digital assistent inom äldreomsorgen https://www.atea.se/aldreomsorg/digital-assisted-living/

- Smarta Glasögon inom vården för att öka patientsäkerheten

- Flertalet mobil/webb appar för olika branscher både privat och kommunala sektorn

Vi söker!

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med systemutveckling i framkant och som inte är rädd för att ge sig in i något nytt ochspännande med fokus att leverera verksamhetsnytta tillsammans med duktiga medarbetare.Vi fäster stor vikt vid din sociala förmåga. En väl fungerande kommunikation med utvecklingsteamet och våra kunder kommer att vara en viktig del i ditt arbete. Har du erfarenheter som du tror att vi kan ha nytta av i takt med vår tillväxt? Tveka inte att höra av dig.

Vill du bygga framtidens IT med oss?

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Patrik Nylander på Atea Systemutveckling i Stockholm, patrik.nylander@atea.se alternativt telefonnummer 070 267 39 63. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb