Specialist Microsoft Identity Manager

Rekryterare
Atea
Plats
Örebro
Annonserat
den 26 oktober 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
148298
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Atea har framgångsrikt etablerat sig som en av de största säkerhetsleverantörer på den nordiska marknaden och vi ser att allt fler av våra kunder under sin digitaliseringsresa önskar stöd och rådgivning om säkerhet. Vi på Atea Örebro fortsätter att växa och vill du anställa ytterligare en specialist inom identitetshantering, mer specifikt Microsoft Identity Manager (MIM). Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Din roll i laget

I rollen som konsult på Atea kommer du arbeta med flera av våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Ditt fokusområde kommer att vara MIM där du kommer att arbeta med uppgraderingar och nya systemimplementationer men även gå in rådgivare åt kunderna. Därmed behöver du kontinuerlig hålla dig uppdaterad inom området för att kunna skapa mervärde till kunderna. Arbetet varieras med självständiga projekt blandat med teamprojekt. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.För att lyckas i tjänsten som Specialist inom MIM behöver du ha följande:
• Minst tre års erfarenhet att jobba med MIM med tillhörande komponenter
• Erfarenhet inom fler Microsoft områden
• Svensk medborgarskap - då tjänsten kräver säkerhetsklassning
• B-körkort
• Microsoft certifieringar är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Sannerhult fredrik.sannerhult@atea.se alternativt telefonnummer 019 - 603 43 30. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb