Är du en frontend-, backend- eller fullstackutvecklare?

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 oktober 2021
Stängs
den 11 januari 2022
Ref:
2021-18957
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta i ett team som strävar efter att ligga i framkant vad gäller teknik? Vill du tillhöra ett team med kollegor som engagerar varandra och som tillsammans driver utvecklingen framåt? Vi söker nu dig som är frontend-, backend- eller fullstackutvecklare och som vill vara med och göra skillnad för Sveriges säkerhet.

Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2022-01-11

Så här arbetar vi på Säkerhetspolisen
Vi vet att saker inte alltid är som det ser ut vid första anblick. Både lagarbete och djup specialisering behövs för att förstå och hantera våra komplexa uppdrag. Det är Säkerhetspolisens ansvar att det som inte får hända, inte heller händer. Oavsett arbetsuppgift är du med och utvecklar Sveriges säkerhet. 

 

Det här är ditt uppdrag
Dina främsta uppgifter är design och utveckling av system och integrationslösningar, men även tester och automatiserade leveranser tillsammans med dina kollegor i ett DevOps-team. Vi arbetar nära verksamheten genom hela processen. Detta gör att du samarbetar med både utvecklare, arkitekter och testare, men också med kravanalytiker och slutanvändare av IT-systemen. I teamet driver vi utvecklingen framåt, utbyter kunskap och hjälper varandra för att ständigt utvecklas tillsammans.

Vi strävar efter att alltid ligga i framkant inom tekniken. För att göra det är din medverkan till utvecklingen av våra agila arbetsmetoder en viktig del i det dagliga arbetet, liksom ditt arbete med både förstudier och framtagning av prototyper.


De här kvalifikationerna söker vi hos dig

För att denna roll har du följande kvalifikationer:

  • Högskoleexamen inom relevant område eller motsvarande kunskap inhämtad genom arbetslivserfarenhet
  • Är utvecklare inom t.ex .Net, Java eller Python
  • Minst tre års erfarenhet inom systemutveckling
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Erfarenhet av agila arbetsmetoder

Det är meriterande om du har erfarenhet av Linux eller är väl bevandrad inom Microsofts drift- och utvecklingsmiljö. Har du dessutom erfarenhet från något av följande, är även det någonting som vi ser positivt på:

  • NoSQL/GraphQL
  • SQL
  • Powershell
  • CI/CD
  • ContainersDet här är kollegan vi söker
Du tycker det är roligt att både utveckla och att utvecklas och du drivs av att hitta lösningen på ett problem. Du vill förbättra och lära dig nya saker tillsammans med dina kollegor. Att våga be andra om hjälp och ta emot hjälp när det erbjuds är en självklarhet för dig. Du har en god samarbetsförmåga och uppskattar teamkänslan.

Du har inga problem att analysera, fokusera och ha tålamod när du arbetar med komplexa lösningar. Din positiva inställning hjälper dig i både din kreativitet, men också att arbeta proaktivt, vilket smittar av sig till dina kollegor.

 

Så hjälper vi varandra att utvecklas
Tillsammans hittar vi arbetssätten och metoderna för att omsätta kraven till verklighet. Vi har en öppenhet och flexibilitet i teamen som gör oss väl sammansvetsade och vi delar kunskap med varandra.

Vi strävar efter balans mellan arbetet och livet utanför. Därför premierar vi hälsa och erbjuder träning på arbetet för att kunna ge dig både energi och möjlighet att utvecklas.


Anställningsvillkor och krav
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du får statlig tjänstepension PA 16. Utöver det har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal med en extra pension för våra anställda. Om du ska vara föräldraledig får du en extra föräldralön som totalt innebär 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ställer höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.


Så tar du kontakt med oss
Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 82 27. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.


Så ansöker du
Vi värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Vi eftersträvar även en jämn könsfördelning.

Läs mer om hur du ansöker på vår hemsida www.sakerhetspolisen.se. Ansökan ska ha kommit in senast

Ansökan ska ha kommit in senast 2022-01-11.
Rekryteringen kommer ske löpande.


Övrig information
Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Det beror på att vi har tjänster som omfattas av sekretess.

Vi kan komma att använda arbetspsykologiska tester i den här rekryteringen.

Vi har redan gjort våra val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb