CGI

Vulnerability Coordinator

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 29 oktober 2021
Stängs
den 27 december 2021
Ref:
J1021-3014
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en teknisk koordinator med erfarenhet av säkerhet? Då är det dig vi söker till vår enhet inom säkerhet!

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Säkerhet är inte bara en del av verksamheten utan till mångt och mycket verksamheten för våra kunder. I denna roll får du vara med och skydda det verksamhetskritiska genom att följa upp och säkerställa att de sårbarheter som finns hanteras.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi driver ett växande företag där alla ges möjlighet att vara ägare genom vårt aktieprogram. Det skapar en delande och lärande kultur där vi alla är engagerade och brinner för det vi gör.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Framtida arbetsuppgifter
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

I din arbetsroll kommer du ta emot och koordinera sårbarheter kopplade till bland annat OS, applikation samt kommunikation. Du är ägande över sårbarheterna och ser till att de blir inventerade, riskanalyserade och säkerställer aktiviteter med våra tekniska team för att hantera dem.

Vi önskar att:
• Du är kundinriktad - Vi letar efter någon som kan förstå våra kunders verksamhet, drivkrafter, organisation och deras IT-miljöer. Den som kan hjälpa till att ställa rätt frågor och förstå och analysera kundens situation och lösningar
• Du är kommunikativ - du har förmåga att anpassa din kommunikation utifrån kundens olika nyckelpersoner, allt från verksamhetsfolk till de som är mer tekniska
• Du är konkret och rak mot kunden och du känner dig bekväm med att kommunicera på såväl svenska som engelska
• Du är en teamplayer och känner dig bekväm i att leda aktiviteter
• Du kan se helheten, inte bara fokusera på detaljerna
• Du har erfarenhet av IT-infrastruktur
• Du har även erfarenhet från IT-säkerhetsarbete

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen söker vi dig som har har erfarenhet av att projektleda säkerhetsprojekt och är konsultativ i ditt sätt att kommunicera, vara anpassningsbar och strukturerad. Du har relevant utbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• IT-infrastruktur
• Server
• Nätverk
• Koordinering
• Processarbete

På grund av tjänsternas karaktär krävs det att du har svenskt medborgarskap, då du arbetar med säkerhetsklassificerad information. Du behöver även kunna svenska i tal och skrift samt ha en god kunskap i engelska.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Simon.holmqvist@cgi.com

Resor kan komma att ingå i rollen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb