CGI

Application Management Mainframe

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro, Örebro , Sweden
Annonserat
den 30 oktober 2021
Stängs
den 28 december 2021
Ref:
J0421-2913
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vårt team som arbetar med applikationsdrift för Mainframe består av specialister inom Applikationsdrift, nu söker dig som vill ta nästa steg i din utveckling.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Hos oss i Applikationsteamet för Mainframe jobbar vi tillsammans för att ta hand om våra leveranser till kunderna samt för att lösa våra kunders behov.

Skicka gärna dina funderingar till rekryterande ledare johan.sandberg@cgi.com

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som Applikationstekniker inom Mainframe på CGI innebär en omväxlande vardag. Du kommer att ingå i ett tajt team med fritt arbete under ansvar. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för kunders batchhantering med hjälp av våra planeringssystem, övervakning av den dagliga driften samt omplanering och införande av nya batchflöden.

En stor del av tiden kommer du ha kontakt med kunder och deltar i kundmöten. I tjänsten ingår veckoberedskap.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Daglig applikationsdrift
• Hantering av planeringssystem
• Kundkontakter
• Incidenthantering
• Delta i kundprojekt
• Beredskapstjänstgöring

Du kommer att vara placerad i Sverige. Resor ingår I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen som Applikationstekniker söker vi dig som är social och självgående.Vi har stundtals hög arbetsbelastning och du behöver klara sådana perioder, ofta med obekväm arbetstid. Vi lägger stor vikt vid social kompetens vana att hantera kundkontakter och beställare. Teamet jobbar efter konceptet VI och inte JAG så vi utgår ifrån att du har vana att samarbeta i grupp.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Kännedom om IBM z/OS
• Planeringsystem som t ex Control M och TWC
• Filöverföringar
• Allmänna kunskaper i windows server
• Unix kännedom

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till skicka gärna dina funderingar till rekryterande ledare johan.sandberg@cgi.com.

Resor och Bredskap ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb