Konsult inom Microsoft SQL

Rekryterare
Atea
Plats
Örebro
Annonserat
den 28 oktober 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
148305
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba med SQL och andra Microsoftprodukter. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsult på Atea kommer du arbeta med flera av våra kunder och primärt inom SQL men även tillhörande komponenter och Windows Server.För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från it-branschen, du har goda kunskaper kring framtida teknologier och kan agera kunskapspartner gällande våra kunders it-miljö. Arbetet varieras med självständiga projekt blandat med teamprojekt. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

För att lyckas i tjänsten som konsult inom SQL behöver du ha följande kompetens:
• Minst tre års erfarenhet att jobba med SQL och tillhörande komponenter
• Bred kunskap inom Microsofts server och Backoffice produkter
• Kunskaper inom Azure/AWS är meriterande
• Microsoft certifieringar är meriterande
• Svenskt medborgarskap är ett krav utifrån kundernas verksamhet
• Körkort är ett krav

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Sannerhult, konsultchef, via fredrik.sannerhult@atea.se alternativt telefonnummer 019 - 603 43 30. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.