Applikationskonsult - TMS till Pagero i Göteborg

1 dag kvar

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 1 november 2021
Stängs
den 30 november 2021
Ref:
EC0925D5-1224-4A74-A04E-1BE831B21C5D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du jobba som Applikationskonsult hos Pagero i Göteborg, ett globalt IT- företag med stora utvecklingsmöjligheter?

Pagero är ett snabbväxande globalt bolag med en innovativ och föränderlig produkt som har tusentals användare inom logistikbranschen i 40 länder! Pagero är ledande på marknaden och erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument. Kulturen präglas av en entreprenöriell anda och du får komma in i ett team som uppmuntrar utveckling och har kul tillsammans. Mathilda på Pagero beskriver arbetsplatsen så här: “Jag trivs med att jobba på Pagero. Det finns alltid möjlighet att be en kollega om hjälp, men också någon att kunna prata med, vi är ett team och jag känner mig uppskattad för det jag gör. Jag ser fram emot att gå till jobbet varje morgon."

VI ERBJUDER DIG

Som vi ser det skapas Pageros styrka av våra medarbetare och vår tekniska förmåga. Vi vill vara en inspirerande arbetsplats där vi hjälper varandra att dra nytta av vår fulla potential för att kunna erbjuda det bästa för våra kunder. Hos oss kommer du få:
  • Arbeta med Pagero TMS som är en applikation i ständig utveckling och som kommer bidra till att du kontinuerligt utmanas och utvecklas
  • En varierande roll där du kommer få möjlighet att jobba kundnära och med tekniska utmaningar
  • Ett attraktivt förmånspaket med b.la. Friskvårdsbidrag och massage på kontoret
  • Bli en del av en arbetsplats där vi erbjuder olika karriärmöjligheter inom företaget
  • Delta i vårt onboarding-program via Pagero Academy. Här får du en bra introduktion för våra produkter, företaget, vår kultur och lär känna dina kollegor

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Applikationskonsult har du en varierande och utvecklande roll. Här får du chansen att ta ansvar för hela applikationskedjan och få en central roll i tekniska frågor mot kund och kollegor. Du kommer att tillhandahålla hjälp, assistans och utveckling under implementeringsfasen av Pageros applikationer hos kund. Du blir till exempel den som kopplar samman våra produkter Pagero Online och Pagero TMS hos kund och lägger upp kundavtal och användare. Vi är i en spännande utvecklingsfas och du kommer även få:
  • Utveckla och förbättra interna processer i syfte att hitta effektivare arbetssätt och metoder
  • Sätta dig in i kunders interna processer för att kunna förstå och skapa värde för kunden
  • Ta fram och implementera bästa praxis för hur man använder applikationerna
  • Säkerställa att alla tekniska inställningar är korrekta genomföra tekniska end-to-end-tester

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att rapportera till din chef som är placerad i Stockholm, men du kommer att få välja om du vill sitta på vårt centrala kontor i Stockholm eller på huvudkontoret i Göteborg. Du kommer tillhöra projektteamet som består av IT-projektledare och Service Manager. Du kommer även att arbeta nära Integratörer och Support hos Pagero.

MER OM DIG

För att vara framgångsrik i denna roll har du arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med applikationer sedan tidigare, troligtvis som applikationskonsult, teknisk support eller integratör. Då du kommer att jobba nära kunden vill vi att du har erfarenhet av att hålla kunddialoger och förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagarens tekniska nivå. Vidare är du tekniskt intresserad, noggrann och har ett öga för detaljer. Meriterande är erfarenhet av logistikbranschen och om du har jobbat med filformat som XML och Edifact.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb