Tech Lead inom .Net till Adlibris i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 1 november 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
3A0AF14C-DB86-4803-9E2B-B903FC7265C8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som Tech Lead för Produkt och Inköp på Adlibris jobbar du med den tekniska vägen framåt hos en av Nordens största e-handlare.

Just nu är vi på Adlibris IT i en förändringsresa där Produkt och Inköp utgör hjärtat för att skapa framtidens lösningar för våra kunder. Med över 15 miljoner titlar är vi i en spännande position där du som Tech Lead får vara med i ett av våra mest strategiska initiativ framåt med hjälp av vår masterdata.

Som Tech Lead hos oss jobbar du operativt med utvecklingen i C#.Net Core parallellt som du är ett stöd för teamet att driva den tekniska utvecklingen framåt.

VI ERBJUDER DIG
  • En välkomnande miljö där du som nyfiken utvecklare har möjlighet att skapa något stort.
  • En IT-organisation med självorganiserande utvecklingsteam där vi tillsammans hjälps åt att nå våra uppsatta mål och visioner.
  • Chansen att jobba inom ett område där stora förändringar sker.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Tech Lead för teamet Produkt och Inköp är du både operativ i utvecklingen med C#.Net Core och säkerställer att lösningarna går i linje med de arkitekturella riktlinjer som du är involverad i att ta fram. Teamet utvecklar och tillhandahåller masterdata för produkt samt en lösning för inköp. Vår tekniska miljö består av C#.Net Core, SQL samt APIer såväl internt som mot externa leverantörer. Vi utvecklar Azure Functions och App Services för att bygga vår tjänstearkitektur. Vi är en transaktionstung organisation med mycket data där du som Tech Lead är med i utformandet av hur vår masterdata ska tillhandahållas på bästa sätt för Adlibris framåt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Närmaste teamet består i dagsläget av ytterligare fyra utvecklare. Ni är en del av IT-organisationen på 60 medarbetare och jobbar agilt med fokus på samarbete, och hållbara lösningar. Förutom närmaste teamet interagerar du med andra utvecklingsteam, Tech Leads, vår arkitekt, produktägare och kollegor från affärsorganisationen. Vårt mysiga kontor ligger centralt på Sveavägen 56, och vi jobbar både på plats och remote utifrån teamets behov.

MER OM DIG

Vi söker dig som är utvecklare eller Tech Lead inom .Net idag och trivs med att både jobba operativt och strategiskt. Du behöver framförallt ha god erfarenhet av utveckling med C#.Net Core eftersom den största delen av vår utveckling är backend. Är du fullstack-utvecklare med kunskaper i JavaScript, React, Typescript och Node så är det utmärkt. Vi använder Azure Functions och App Services som vi hanterar i Azure Devops, så det behöver du också kunna. Du behöver också ha utvecklat APIer och vi ser det som positivt om du har erfarenhet av transaktionstunga och affärskritiska miljöer och med ett modernt säkerhetstänk. Du är intresserad av arkitektur och "Clean code".

Som person vill vi att du liksom vi gillar att samarbeta, trivs med att dela med dig av kunskap och vågar ta egna initiativ. I rollen kommer du få nyttja din kommunikativa förmåga då du samverkar med många inom Adlibris och ser helheten ur ett tekniskt perspektiv.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb