Teamansvarig integrationsutvecklare till SEK

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 1 november 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
1ED8C860-E7DF-44FE-AFDC-7E1B39916F85
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Svensk Exportkredit i Stockholm söker en teamansvarig utvecklare till teamet som utvecklar en komplex integrationsplattform!

Hos oss på Svensk Exportkredit kommer du i din roll som Teamansvarig systemutvecklare inom integrationer arbeta både strategiskt och operativt för att vidareutveckla vår integrationsplattform, webMethods Integration server. Här är du involverad i hela utvecklingskedjan från idé till produktion samtidigt som du leder ditt teams agila arbete och engagerar dig för att förbättra vår IT-utveckling.

VI ERBJUDER DIG
  • Möjligheten att ta ett strategiskt och övergripande ansvar över affärskritiska integrationer där du driver ett kompetent team framåt
  • En central och viktig roll i vår IT-organisation där du kommer utmanas tekniskt och affärsmässigt
  • En mogen organisation där du kommer få utrymme att påverka vår riktning i en spännande tid
  • En arbetsplats som är måna om att ha rätt person på rätt plats vilket speglas i erbjudande och utvecklingsmöjligheter.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Teamansvarig utvecklare leder du System Integrationsteamet. Detta är en central roll hos oss och du kommer tillsammans med teamet leverera helhetslösningar i vår integrationsplattform. Du kommer:
  • Jobba med helheten och kontinuerligt förbättra vårt arbete med webMethods Integration Server och vår tekniska integration
  • Löpande leda de agila ceremonierna, b la stand-ups och retros
  • Omvärldsbevaka och delta i utvecklingsavdelningens Team lead-forum för att främja samarbete och utvecklingsinitiativ

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du leder System Integration (SI) teamet som består av fyra kompetenta och professionella integrationsutvecklare. Som Teamansvarig är du också en kontaktperson för resten av IT-avdelningen och har stor kontakt med resten av området. Du och ditt team har stort utrymme att driva era initiativ framåt. I november flyttar vi till nya och moderna lokaler i centrala Stockholm. Vi har ett flexibelt arbetssätt och att arbeta på distans när det passar uppgiften och gruppens leveranser är en naturlig del. De allra flesta kommer att lägga merparten av sin arbetstid på kontoret.

MER OM DIG

För att komma till din rätt som teamansvarig, tror vi att du är en person som trivs med att stötta och engagera andra i teamet. Du är dessutom framåtlutad, målinriktad och leveranssäker. Du får lätt med dig andra i dina initiativ genom din energi och ditt driv. Du tycker om utmaningar och trivs med att arbeta i komplexa och intensiva miljöer som är i ständig förändring.

Tekniskt söker vi dig som har tidigare erfarenheter av integrationer och integrationsplattformar, gärna med Software AG webMethods. Du har sannolikt en bakgrund som utvecklare där vi ser positivt på kunskap av Java, XML, XLST, SQL, Web Services, CI/CD och implementeringen av automatiserade tester då detta är vad vår tekniska miljö består av idag. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från bank och finans. Har du också kunskap av Azure DevOps och Jira är det meriterande.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb