CGI

UX Designer, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 november 2021
Stängs
den 31 december 2021
Ref:
J1021-4233
Kategori
UX-design
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker Dig som är UX Designer och brinner för de mänskliga behoven i kombination med affär och teknik! Vill du vara med på vär tillväxtresa till CGI:s egna Design Studio? Här får Du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden.

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och just nu är det vårt Stockholms-kontor som längtar efter en ny kollega. Vårt team består av specialister inom Tjänstedesign, Business Design och UX & UI och söker dig som vill ta nästa steg inom UX.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Hos oss i Designstudion tror vi att teamet är starkast tillsammans och välkomnar oliktänkande och olika typer av erfarenheter.

Att jobba som UX Designer på CGI innebär en omväxlande vardag. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som UX Designer kommer du att ansvara för användarupplevelsen i dina enskilda projekt med varierat fokus på arbetsuppgifter och verktyg.
Du ingår i ett team som arbetar med hela upplevelsen och projektet kan se väldigt olika ut.
Din roll kan vara alltifrån att arbeta nära en Tjänstedesigner i ett klassiskt tjänstedesignprojekt men också i ett mer renodlat utvecklingsprojekt tillsammans med andra profiler inom CGI.
Som UX Designer kommer du att få arbeta brett inom UX-området med alltifrån research och konceptdesign till detaljerad interaktions-design. Just nu arbetar alla remote men allt eftersom kommer vi växla om till en flexibel lösning mellan hemmakontoret och vårt kontor på Vasagatan i centrala Stockholm.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Research och analys av kvalitativ och kvantitativ data
• Ta fram skisser och lösningar för trigger-material och prototyper
• Facilitera workshops och samordna möten med multidisciplinära team
• Utveckla koncept med fokus på användarupplevelsen
• Ta fram både enkla wireframes som detaljerade skisser

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är är beslutsam och gillar att arbeta brett inom UX-området hela vägen från research till detaljerad design. Du har erfarenhet från insikts-arbete, datadriven problemformulering, idé-generering till att leda workshops och är van att arbeta med andra människor i team men även självständigt. Du kan flytande svenska och engelska samt har relevant arbetslivserfarenhet inom UX.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Minst 3-4 års erfarenhet av UX design; med att utforma appar, produkter och tjänster som balanserar användarbehov, affärsmål och tekniska begränsningar
• Du har god vana att jobba i verktyg som Figma, XD eller liknande verktyg
• Tagit fram klickbara prototyper
• Gärna har kunskap inom tillgänglighet och vad DOS-lagen säger

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan i dag då urval sker löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Urban Näsman, Director Consulting Services, på: urban.nasman@cgi.com, eller 070-5858523.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb