CGI

Infrastructure & Cloud Advisory Services söker nu flera nya members!

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Norrköping, Linköping, Malmö, Göteborg, Västerås, Örebro, , Sweden
Annonserat
den 2 november 2021
Stängs
den 31 december 2021
Ref:
J1021-3983
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en driven och nyfiken person som gillar teknikens framkant och som vill vara med att bygga upp och utveckla en helt ny enhet inom CGI? Då är du rätt person! Nu söker vi initialt ett 20-tal nya medarbetare till vårt team i södra Sverige och Danmark inom Infrastruktur & Cloudtjänster.

Hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba inom enheten Infrastructure & Cloud Advisory Services på CGI innebär en omväxlande vardag. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden men alltid med en flexibilitet. Vi driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder eller från något av våra kontor, vilket främst innebär nationella uppdrag men även internationella kan förekomma. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Vi söker framåtlutade kollegor som gillar att ta initiativ, inspirera, skapa relationer och leverera lösningar med förståelse för helheten. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Vi bygger just nu upp ett helt nytt team från grunden med syfte att leverera Infrastructure & Cloud Advisory Services där vi kommer vara verksamma inom flera av de ledande teknologierna. Vårt mål är att vara marknadens bästa konsultgäng där vi samlar alla stjärnor. Är du kompetent eller verksam som Senior Infrastructure eller Cloud Architect, planerar du och skapar Cloud design, Cloud Engineer, Transformational leader, Teknisk projektledare, Modern Workplace, Windows & Linux Professional, IT Networking Specialist, Plattform Security Information Specialist eller finner din profil väl passa in i vårt nya team, då är du absolut den vi söker!

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till john.prpic@cgi.com, 0760612199.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb