CGI

Applikationstekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 november 2021
Stängs
den 31 december 2021
Ref:
J1021-4467
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu applikationstekniker med placering i Stockholm! Om du har god förståelse om Applikationsdriften med dess olika beroenden till tjänster och produkter så som t.ex. Unix, Windows Server, Active Directory, Azure, Nätverk samt klienter, är du den vi söker. Du kommer att arbeta tätt tillsammans i ett team med tekniker med olika specialiteter inom olika applikationskomptensområden där vår kompetens ligger inom kundens applikationsflora. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade processer och verktyg.

Inom tjänsten arbetar vi även med tjänsteförvaltningsuppgifter för att ständigt förbättra och effektivisera vår tjänsteleverans. Detta både för vår svenska leverans, såväl som för vår offshoreleverans.

Vidare ser vi att du har en god förmåga att lösa problem samt att du är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med människor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Du som söker bör minst ha 3 års erfarenhet av Applikationsdrift, och det är fördelaktigt om du även har övergripande kunskap kring databas. Eftersom man jobbar i team så bör man ha lätt för att jobba tätt tillsammans med andra tekniker.

Har du erfarenhet/kompetens inom automation och scriptning så ser vi det som en fördel. Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Tjänsten kräver även svenskt medborgarskap.

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till sebastian.lundholm@cgi.com, 0761003053.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb