CGI

Linuxtekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 1 januari 2022
Stängs
den 2 mars 2022
Ref:
J1021-4176
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Linuxtekniker med Javakunskaper som vill göra skillnad i samhället
CGI är idag ledande tjänsteleverantör av lösningar för elektronisk arkivering inom Sverige! Vår SaaS-tjänst har kontinuerligt vuxit och vidareutvecklats sedan 1990-talet, och du har här möjligheten att följa med på en spännande resa framåt och växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden.

Med vår eArkiv-tjänst erbjuder vi marknaden en tjänst som uppfyller väldigt höga säkerhetskrav. Tjänsten agerar lagringsplats för eFakturor via internetbanker, långtidsförvaring av HR-dokument, kontrakt och avtal eller annan typ av lagring av dokument som har ett starkt beroende till bokföringslagar och liknande regelverk.

Vi vidareutvecklar vår eArkiv-tjänst kontinuerligt och vi anpassar den både avseende legala krav och utefter marknadsmässiga önskemål. Dessutom utvecklas självklart tjänsten utifrån alla goda idéer som kommer från våra medarbetare!

Mer information om eArkiv-tjänsten finnas att läsa här: https://www.cgi.se/sv/business-process-services

Vårt team som vi önskar utöka består idag av 8 medarbetare som har roligt tillsammans och tycker blandningen mellan komplexa tekniska arbetsuppgifter och affärsmannaskapet är spännande. Du kommer därför att bli en del av ett väldigt kompetent tekniskt team, som leds av en team leader, där teammedlemmarna arbetar med arkitekturfrågor, utveckling, applikatorisk- och teknisk drift, kundsupport, tekniskt säljstöd, upphandlingar m.m.

Vi ser gärna en sökande som är tekniskt allmänbildad, då arbetsuppgifterna kommer att spänna över ett brett spektrum, men vi viktar samtidigt de personliga egenskaper, såsom ansvarstagande, kommunikationsförmåga, driv och förmåga att lösa problem väldigt högt!

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling men framförallt blir du en viktig del i vårt härliga team! Vi erbjuder en personlig karriärsplanering som gör att du har möjlighet att styra din karriär mot en expertroll inom ett visst område eller mot exempelvis branschfokus och ledarskap.

Du kommer att ingå i teknikteamet för Document Solutions där system/applikationer driftas som ett antal SaaS-tjänster 24/7 för 100-tals kunder. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:

- Konfigurera våra plattformar och kontinuerligt uppdatera infrastrukturen
- Design och utveckling
- Arbeta med webbaserade säkerhetslösningar, t.ex. MFA och 2FA
- Felsöka i våra system
- Hantera frågor och ärenden från kunder
- Deltaga i kundimplementationsprojekt
- Delge idéer för förbättringar och tjänsteutveckling för att bidra till tjänstens fortsatta framgångar
- Bidra i kundmöten som tekniskt säljstöd

Det är viktigt att du under introduktionsperioden visar dina sociala kvalifikationer och att du är en teamspelare, samt att du har ambition att bli en utav våra experter inom elektroniska lösningar för arkivering.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

- Relevant utbildning med inriktning mot IT
- Teknisk kommunikation/nätverkskunskap
- Goda, eller mycket goda, kunskaper i Linux
- Goda kunskaper i Java-programmering
- Minst grundläggande kunskaper kring autentisering
- Erfarenhet av Javabaserade webblösningar
- Grundläggande kunskaper i bash
- Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande kompetens är inom något eller flera av följande områden:
- Containerbaserad drift (Kubernetes)
- Kubernetes administration (Rancher)
- IBM-produkter såsom Content Manager on Demand, Websphere Application Server, DB2
- Erfarenhet av applikatorisk drift i verksamhetskritisk (SLA-styrd) miljö & 24/7-drift
- ITIL
- Erfarenhet av Python/Perl/PHP

Personlig profil
Till den här rollen söker vi dig som har ett utåtriktat sätt och trivs med att vara en del av ett team, du gillar att samarbeta med såväl kunder som kollegor och är duktig på att kommunicera. Du tycker att det kul att lösa problem och arbetar aktivt med att färdigställa en uppgift. Du behöver även ha hög serviceanda och drivas av att göra kunderna nöjda.

Vad kan vi erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Tycker du det låter intressant att vara en del av vår dröm som betyder att du genom ett delat ägarskap är med och utvecklar vårt företag? Kontakta då gärna Jens Börlin, Tjänsteansvarig eArkiv-tjänsten eller rekryterande ledare Elizabeth Madzarevic, innan du skickar in din ansökan:
jens.börlin@cgi.com, 070-346 0302, elizabeth.madzarevic@cgi.com, 0708-517867

Vi arbetar löpande med urval intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Bakgrundskontroll genom ett utdrag från polisens Belastningsregister kommer att krävas i senare fas i rekryteringsprocessen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb