Teknisk Projektledare

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 november 2021
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
39e0e7b3-49ef-4f19-a6cb-77df3518145b
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du utvecklas i en innovativ och professionell miljö med unik branschkunskap och med en lång och fin historia. Där våra erfarenheter både inom IT och verksamhetsstyrning och främst inom detaljhandeln har sin början på mitten av åttiotalet. Mycket har hänt på vår resa och vi är mycket stolta över vår bakgrund, men vi vill ändå fokusera på nuet och kanske ännu hellre titta framåt, tillsammans med kunderna och våra medarbetare.

Bli en del av vårt team

Du kommer att arbeta med att projektleda implementationer, installationsprojekt, anpassningar, integrationer, vidareutveckling för varierande kundprojekt i storleksordning från några hundra timmar till 5-6000 timmar.

Vi jobbar primärt med lösningarna Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Microsoft Dynamics NAV och Navision) tillsammans med detaljhandelslösningen LS Central. Business Central är ERP-lösningen som är basen och med LS Central adderad, levererar vi ett mycket kompetent ERP för detaljhandeln som även innehåller ett komplett funktionellt stöd för butiker och e-handel, d v s en äkta unified commerce-lösning. Tillsammans med oss andra blir du en aktiv del av att driva företaget framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare blir du den som leder och coachar ditt team framåt för att leverera IT-lösningar av hög kvalité. Vid implementering av affärssystem jobbar vi utifrån en väl utvecklad projektmetodik, med start från att Bedege gör sin första diagnos av projektet till driftsättning och slutligen går in i förvaltningen. Rollen inkluderar även kundansvar som baseras på lyhördhet, professionalism och personlig återkoppling. Du jobbar med rapportering och presentation till olika styrgrupper och med återkoppling och löpande uppdateringar till berörda i våra projekt.

Vi söker dig

Vi söker dig som är affärs- och målinriktad med stor genomförandekraft och har förmåga att föra dialog med kunder, användare såväl som operativa frågor med tekniker. I ditt arbete är du strukturerad, processorienterad och ser samband. Din förmåga att driva projekt och aktiviteter är mycket god, och du drivs av att leverera resultat. Som person är du lyhörd, har lätt för att bygga relationer och bra på att samarbeta. Du hanterar svenska språket flytande och engelska bra i både tal och skrift. Du har utbildning från högskola inom relevant område eller motsvarande kompetens förvärvad genom mångårig relevant erfarenhet.

Om oss

Bedege är ett komplett IT-bolag som säljer, implementerar och förvaltar affärs - och butiksdatasystem samt back-end för e-handel. Vårt fokus har varit detaljhandeln sedan starten i mitten av åttiotalet och våra kunder finns inom detaljhandelns många nischer såsom fashion, möbler, livsmedel, böcker, kosmetik, bygg, hårsalonger samt hälsokost. Vår organisation är vältrimmad och består av handplockade och certifierade konsulter, utvecklare, supporttekniker, servicepersonal och projektledare.

Idag är vi ca 40 glada, trevliga och väldigt kompetenta medarbetare på vårt huvudkontor vid Norrtull i Stockholm.

Ansök

Vi ser fram emot din ansökan! Urvalet sker löpande. Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta salle.nilsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb