Är du en junior Applikationsingenjör som söker nya utmaningar?

Plats
Helsingborg
Annonserat
den 3 november 2021
Stängs
den 1 december 2021
Ref:
4c53d62f-4daa-40bf-bc0f-b307b464e235
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som Applikationsingenjör hos en av våra kunder. Du väljer själv ifall du vill jobba på plats i Helsingborg eller remote. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom industribranschen är det bästa med det här jobbet att arbetet är väldigt mångsidigt. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba som Applikationsingenjör för Experis

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med programmering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Ett stort teknisktintresse och hög socialkompetens värderas högt!

I övrigt söker vi dig som

*Elektromekaniskerfarenhet eller någon form av relevant IT-utbildning
*CNC kunskap

Det är meriterande om du
* är utbildad programmerare
* är mekaniskt kunnig
*IT-erfarenhet mekanik
* tidigare arbetat med driv och styrsystem
*erfarenhet av regleringssystem

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb