Specialistsäljare Managed Services

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Annonserat
den 1 november 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
148313
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Drift, outsourcing, it som tjänst eller managed services - kärt barn har många namn! Just nu söker vi på Atea Managed Servicesdig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på våra managerade tjänster. Vi tycker att det är viktigt att finnas nära våra kunder och därför söker vi dig som kan utgå från nå got av våra kontor som finns i region syd. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Managed Services är ett fokusområde för Atea och uppdraget består i att bearbeta befintliga samt nya kunder, men även att stödja och vägleda kundansvariga/kundteam avseende försäljning av managerade tjänster och outsourcing. I rollen som specialistsäljare jobbar du ofta med större kunder med komplex försäljning. Du kommer också att agera anbudsansvarig för medelstora och större tjänsteaffärer där du ansvarar för Ateas olika specialistresurser, i syfte att skapa ett vinnande anbud.

Du erbjuds en utvecklande roll där du ingår i en nationell grupp för att taktiskt och operativt förflytta Atea och våra kunder inom området Managed Services. Våra kundavtal varierar från regionala till globala. Till din hjälp har du ett av it-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för tjänsteaffärer och en vältrimmad leveransorganisation.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som specialistsäljare är:
  • Tillsammans med kundteam/anbudsteam driva försäljningen av Ateas strategiska satsning inom Managed Services.
  • Med hög grad av affärsmannaskap ansvara för kostnadskalkylering inom Managed Services affärer.
  • På taktisk nivå utveckla nya och befintliga kunder inom Managed Services.


Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på att du är en affärsmässig utmanare som tycker om att ta personligt ansvar och uppvisar även stor integritet. Du ser möjligheter och är inte rädd för att ta initiativ.Du arbetar strukturerat, både på egen hand och i grupp samt är driven och analytisk. Du har ett coachande förhållningssätt till kollegor och kunder och räds inte att utmana både kunder och kollegor i vardagen. Att hålla föredrag är inte främmande för dig och du trivs med att förmedla vårt budskap.

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare bör du ha följande kunskaper:
  • Erfarenhet på C-level inom försäljning i it-branschen och outsourcing.
  • Mycket god erfarenhet kring affärsprocesser kopplat till tjänsteleveranser
  • Deltagit i ett flertal större upphandlingar, både privata och offentliga
  • Säkerställa lönsamhet i affärer inom affärsområdet som man ansvarar för eller deltar i


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Johansson, chef försäljning Atea Managed Services , via anna.johansson@atea.se alternativt telefonnummer 073-862 25 06. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb