Säkerhetskonsult med inriktning samhällssäkerhet

5 dagar kvar

Rekryterare
Certezza AB
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 3 november 2021
Stängs
den 3 december 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Detta är jobbet för Dig om du är intresserad av att arbeta med att stärka kundernas beredskap och motståndskraft inom krisberedskap och civilt försvar.

 

Om Certezza
Certezza är ett oberoende informations- och cybersäkerhetsföretag som levererar avancerade tjänster och produkter inom hela informationssäkerhetsområdet. Idag är vi flitigt engagerade som strategiska rådgivare i olika sammanhang. För att leva som vi lär är vårt eget ledningssystem certifierat i enlighet med ISO 27001.

Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nya kollegor inom våra kompetensområden.

I din roll som konsult inom området samhällssäkerhet
Du kommer att arbeta med att stärka kundernas, främst kommuner, myndigheter och regionens, beredskap och motståndskraft inom domänerna krisberedskap och civilt försvar. Detta främst genom att analysera, delta och samordna arbeten såsom risk- och sårbarhetsanalyser, kontinuitetsplanering, försörjningsberedskap och krigsorganisation. Du kommer även att följa upp och utvärdera kundernas rekommenderade åtgärder för att förstärka kundens systematiska säkerhetsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Utbilda och genomföra övningar inom totalförsvar
• Utforma processer för krisberedskap och höjd beredskap
• Identifiera samhällsviktig och säkerhetskänslig verksamhet
• Genomföra risk- och sårbarhetsanalyser och kontinuitetsplanering
• Genomföra säkerhetsskyddsanalyser inklusive åtgärdsförslag
• Tolka och vägleda kunden för hur de ska efterleva lagkrav inom exempelvis säkerhetsskydd eller krisberedskap
• Rapportskrivning

Kvalifikationer 
För att lyckas i rollen önskar vi att du har en akademisk examen inom relevant område eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer relevant. Utöver det förväntar vi oss att du har goda kunskaper om samhällets krisberedskap och totalförsvaret samt några års dokumenterad erfarenhet av arbete med analyser och rapportering inom krisberedskap eller motsvarande hos till exempel myndighet, region eller kommunal verksamhet. Det är även meriterande om du har kunskap om eller erfarenhet av styrel, nödvattenplanering, informationssäkerhet samt att genomfört utbildningar och övningar. Vi tror att du är i början på din karriär med 2-5 års arbetslivserfarenhet och har hittat din nisch inom området.

Som person har du god samarbetsförmåga och arbetar gärna utifrån en helhetssyn. Du har en analytisk förmåga, är lösningsorienterad samtidigt som du är resultatinriktad.

Svenskt medborgarskap och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav då ett flertal uppdrag är säkerhetsklassade.

På Certezza erbjuder vi
På Certezza kan vi stolt säga att alla medarbetare spelar en viktig roll när det gäller att göra Certezza till ett välmående och framgångsrikt företag. Det som gör oss unik är vår familjära anda som skapar en genuin gemenskap och som gör att vi har roligt på jobbet. Här kan du läsa hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på Certezza.

Då vi är ett erkänt företag inom informationssäkerhetsbranschen jobbar vi ofta med intressanta uppdrag och för att Certezza ska ligga i framkant måste våra medarbetare ständigt kompetensutvecklas. Varje år lägger medarbetarna upp en individuell utbildningsplan tillsammans med konsultchefen, Niclas Appelgren, som stöttar dig i ditt arbete för att du ska trivas och kunna fokusera på dina uppdrag.

Vidare erbjuder vi
• Karriärs- och utbildningsmöjligheter
• Intressanta uppdrag både inom offentlig och privatsektor
• Generösa förmåner
• Anställning på ett ledande informations- och cybersäkerhetsföretag
• Kontor i Gamla stan med goda förbindelser
• Fokus på dina resultat snarare än var och när du utför ditt arbete

Start: omgående/enligt överenskommelse
Lönesättning: fast grundlön
Tjänsten omfattar: heltidstjänst tillsvidare
Placeringsort: Stockholm eller efter överenskommelse på distans

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Pardis Aenehband, HR/rekryteringsansvarig, på pardis@certezza.net eller 0738- 52 99 29. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval och intervjuar kontinuerligt. En djupintervju samt bakgrunds- och registerkontroll kommer utföras innan beslut om anställning fattas.

All kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb