CGI

Management Consultant, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 4 november 2021
Stängs
den 2 januari 2022
Ref:
J0921-2533
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker Dig som är Management Consultant till CGI och vår Business Consulting-verksamhet!

CGI Business Consulting hjälper branschledande bolag i den privata sektorn och offentliga verksamheter att maximera verksamhetsnytta, effektivisera och nå konkurrensfördelar. Vi fokuserar på att ständigt ligga i framkant kompetensmässigt för att kunna stötta organisationer i den förändring som digitalisering och snabb teknologiutveckling innebär. Genom att skapa tydlighet underlättar vi för våra kunder att hantera löpande utveckling av verksamheten i en allt mer komplex värld.
Du kan läsa mer om Business Consulting-verksamheten här:
https://www.cgi.com/se/sv/karriar/business-consulting

Dina arbetsuppgifter
Som managementkonsult hos oss får du en varierad vardag där inget uppdrag är det andra likt. Vi hjälper våra kunder att hitta långsiktiga och hållbara lösningar genom att våga utmana, vara nyfikna och drivande.

Exempel på uppdrag hos oss kan vara att:
• Driva utformningen av framtidens organisationer och operativa modeller, ofta i samband med en övergång till agila arbetssätt.
• Hjälpa företag att anamma digitalisering och ny teknik på ett framåtlutat och genomtänkt sätt.
• Rådge och stötta företagsledningar med att identifiera, strukturera och implementera sina viktigaste frågeställningar, genom att ta fram övergripande mål och strategier för verksamheten.
• Bistå bolag som upplever tröghet i verksamhetsprocesser genom att analysera förändrings- och förbättringsåtgärder kopplat till organisation, processer och systemstöd.
• Effektivisera och utveckla inköpsorganisationen inom globala bolag.
• Hjälpa bolag att få full effekt av sin Supply Chain-strategi, bland annat inom retail och e-handel.
• Hjälpa kunder att möta, realisera och konkretisera framtidens utmaningar inom innovation och hållbarhet på ett strukturerat och handfast sätt.

Om du tycker ovan möjligheter låter intressanta tror vi att du kommer att trivas som managementkonsult inom CGI Business Consulting.

Som konsult kommer du att arbeta i kundprojekt inom privat och offentlig verksamhet. Tillsammans med dina kollegor arbetar du även med sälj-, kund-, och metodutveckling i syfte att erbjuda våra kunder en snabbare väg till framgång. Vi är ett stort, modernt bolag som erbjuder möjligheter till dig som vill vara med och bygga en stark och passionerad kultur.

Är du den vi söker?
För att komma till din rätt i den här tjänsten så ser vi att du har:
• Relevant akademisk bakgrund
• Vi söker efter dig som har ca 2-4 års erfarenhet som konsult eller likvärdigt.
• Förmåga att paketera dina erfarenheter och presentera dig själv på ett konsultmässigt sätt
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• Det är meriterande om du har arbetat med tjänsteförsäljning inom B2B.

Vidare ser vi att du har kompetens inom ett eller flera av följande områden:
• Affärsanalys och business design
• Verksamhetsstyrning, kontroll och affärsstöd kopplat till en ekonomifunktion
• IT-relaterad strategi, styrning, organisation - gärna med inslag av agila arbetssätt
• Inköp och/eller supply chain inom industrin Manufacturing & Transportation
• Förändringsledning eller utformning/implementering av operativa modeller.

Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer, är skicklig på att både se helhet och detaljer samt förstå nya sammanhang. Som person är det därför viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra, är lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. När du arbetar är du en analytisk och kreativ problemlösare, du är noggrann och kan hantera komplexa problem. Du är kapabel att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor.

Mer om CGI Business Consulting
På CGI Business Consulting är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av CGI Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg och kunskapsområden som är relevanta inom vår bransch.
Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På CGI Business Consulting blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Ansökan och kontakt
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Annika Pettersson, rekryteringsspecialist, på annika.pettersson@cgi.com
Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev så snart du kan!
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb