Assistent S6 - Signalbataljonen

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 4 november 2021
Stängs
den 28 november 2021
Ref:
25669
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid
Om tjänsten

Om Signalbataljonen
Signalbataljonen är en produktionsbataljonen som producerar, vidmakthåller och utvecklar krigsförband på lednings- och sambandsområdet, samt genomför grundutbildning av värnpliktiga vid Ledningsregementet.

Bataljonen har en hög tekniknivå och verkar inom många olika områden, såväl geografiskt som tekniskt, nationellt som internationellt. Vi arbetar med ledningsplatser, radiolänk, radio, nätverksteknik, satellitkommunikation, driftledning, logistik och mekanik.

Befattningen är placerad vid S6 på Signalbataljonens stab.

Huvudsakliga uppgifter
I rollen som stabsassistent S6 kommer du att arbeta med uppföljning av sektionens arbete, fördela och sortera inkommande uppgifter och mail samt stödja sektionen med beställningar och materieltjänst.

Det är en naturlig del i arbetet att tjänstgöra på övningar och emellanåt arbeta oregelbundna arbetstider.

Kvalifikationer
- Genomförd och godkänd grundutbildning

- Gymnasieexamen

- B-Körkort

Meriterande
- Militärt förarbevis

- Utbildning/kunskaper inom LSS MARK

- Utbildning inom signalskyddstjänst och säkerhetstjänst

- Utbildning till stabsassistent

Personliga egenskaper
Du är organiserad, har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Du är lösningsorienterad och van att arbeta både självständigt och i grupp. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för befattningen.

Övrigt
- Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

- Försvarsmakten tillämpar individuell lönesättning

- Tillträde enligt överenskommelse

- Arbetsort: Enköping

Upplysningar om befattningen
Vid frågor om tjänsten, kontakta kn Mikael Karlsson Chef S6 Signbat

Fackliga företrädare
OFR/O, OF Enköping - Magnus Johansson
SACO - Carl-Johan Pettersson
SEKO - Christian Hedberg
OFR/S - Clarence Arnstedt

Samtliga fackliga representanter nås via växeln: 0171-15 70 00.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats. Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.