Konsult Microsoft 365 och Azure

Rekryterare
Atea
Plats
Jönköping, Linköping, Norrköping, Skara
Annonserat
den 3 november 2021
Stängs
den 9 januari 2022
Ref:
148321
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett brinnande intresse för Microsoft 365 och Azure? Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget i informationsteknologi? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som konsult med fokus på Microsofts molnplattformar. Du kommer som konsult att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra Atea Jönköping, Skara eller Östergötland beroende på vad som passar dig bäst. Kontorens konsulter tillhör ett av våra tre affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms och Information Management där du kommer ingå i Digital Workplace Vi är ett stark lag där vi stöttar och hjälper varandra samt drar nytta av varandras olika kompetenser.

Som konsult inom Microsoft 365 och Azure kommer du att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra övriga Microsoft 365/Azure-specialister med allt från säljstöd och rådgivning, till design och implementering av lösningar i våra kunders verksamheter. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring Microsoft-miljöer och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som är ansvarstagande och självständigt kan strukturera angreppssätt för att lösa problem. Du är med andra ord en problemlösare av den högre rangen. Du är motiverad och jobbfokuserad samt söker ständigt nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Med din förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov upplevs du som affärsmässig. Du kan med lätthet föra en dialog med våra kunder som skapar värde och nytta.

För att lyckas i tjänsten som konsult inom Microsoft 365 och Azure bör du ha följande kompetens:
• God kunskap inom Azure, PowerShell samt Microsoft 365
• Förmåga att felsöka och optimera befintliga system/miljöer
• Behärska svenska och engelska
• B-körkortVill du bli en del av landslaget?

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sandra Isaksson, konsultchef Jönköping, via sandra.isaksson@atea.se eller 036-34 26 13
Magnus Möller, konsultchef Östergötland, magnus.moller@atea.se eller 013-37 53 27
Joakim Martinsson, konsultchef Skara, via joakim.martinsson@atea.se eller 0511-37 65 29

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb