Technical Account Manager till Visolit i Örebro

Rekryterare
Visolit
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 5 november 2021
Stängs
den 5 december 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till Visolit i Örebro söker vi nu en Technical Account Manager (TAM) som vill vara med och driva existerande och blivande kunders tekniska plattformar framåt. Du erbjuds en central roll där du får stor användning av din tekniska kompetens och ditt sinne för affärsutveckling. Visolit erbjuder dig en spännande nyckelroll på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet.

Om tjänsten

I rollen som Technical Account Manager (TAM) har du ett tekniskt ansvar som omfattar att driva utvecklingen av Visolits kunders infrastruktur. Du spelar en viktig roll gentemot kunderna där du säkerställer att de får den bästa möjliga tekniska lösningen anpassad utifrån deras behov och verksamhet. I arbetet ingår att agera proaktivt och rådgivande genom att föreslå förbättringar som möjliggör för Visolits kunder att få ett än mer effektivt IT-stöd. Du kommer även att delta i implementeringen av nya och definierade tjänster på Windows-plattformar samt göra tillägg och ändringar i kundmiljöer.

Du kommer att arbeta strategiskt såväl som operativt, med arbetsuppgifter såsom arkitektur/design, rådgivning, stöttning till tekniska konsulter och projektledare, arbete hands-on med tekniken i projekt samt förvaltning av kundmiljöer.

Din tekniska kompetens och din förmåga att driva förändring värdesätts och du kommer att erbjudas kontinuerlig kompetensutveckling.

Ditt arbete genomförs med utgångspunkt på Visolits kontor i Örebro.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du har bred teknisk kompetens inom serverplattformar, virtualisering och lagring i större infrastrukturmiljöer. Mycket god erfarenhet av Microsoftbaserade system och goda kunskaper i implementation och migrering.

Du bör ha övergripande kunskaper inom någon/några av följande tekniker:

Windows Server

Citrix

Microsoft 365

Azure

Intune

SQL

MDT/SCCM

AD hantering, i moln eller on-premises

Flytande kunskaper i svenska såväl som engelska samt B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du drivs av att ha en tät dialog med kunder såväl som kollegor samtidigt som du är bekväm i den tekniska rollen. Du har ett stort kundfokus och förmåga att kunna se lösningar som du sedan kan presentera och implementera hos kund. Du är resultatorienterad och drivs av affärsutveckling och att nå i mål med dina uppdrag. Problemlösning kommer naturligt hos dig och du är proaktiv, tar stort eget ansvar för ditt arbete, och har en god förmåga att skapa struktur.

Varför Visolit?

Med visionen: ”Your vision is our mission” erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och förmåga att driva förändring värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor, vänligen kontakta Senior Rekryteringskonsult Lynn Sjöberg Westander på 08-120 50 431.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb